Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

PETŐFI SÁNDOR VÁLOGATOTT PRÓZAI MŰVEI

PETŐFI SÁNDOR VÁLOGATOTT PRÓZAI MŰVEI - Petőfi Sándor - Régikönyvek
(0 vélemény)

Ez azértékes kötet Petőfi Sándor, a nagy költő géniusz, oktatási segédanyagként is kiemelten ajánlott legizgalmasabb PRÓZAI MŰVEIT gyűjti egybe abból a célból, hogy bemutathassa: Petőfi Sándor prózája éppoly időtálló és fontos, mint versei! A kötet közli - többek között -Petőfi híres úti jegyzeteit, a Nagyapa c. írását, az összes költeményeihez írt saját előszavát, a Nemzeti Színházról szóló írását. Olvashatjuk például Petőfi naplójának legérdekesebb részleteit, históriai jegyzeteit, a szabadszállási választással kapcsolatos megnyilatkozásait, továbbá a Közlöny szerkesztőjéhez írt leveleit. A teljes Petőfi-kép megismeréséhez prózai műveinek tanulmányozása nélkülözhetetlen. Diákoknak és irodalombarátoknak egyaránt jó szívvel ajánljuk!

Kiadó:
Dekameron
Kiadás éve:
2001
ISBN:
9799639331166
Terjedelem:
176 oldal
Kategória:

Petőfi Sándor

1823 - 1849
Petőfi Sándor (Kiskőrös, 1823. január 1. – Fehéregyháza, 1849. július 31.) magyar költő, forradalmár, nemzeti hős, a magyar költészet egyik legismertebb és legkiemelkedőbb alakja. Közel ezer verset írt rövid élete alatt, ebből körülbelül nyolcszázötven maradt az utókorra.

Petőfi Sándor  további könyvei

János vitéz - Petőfi Sándor - Régikönyvek
20%
Kiadás éve: 2009
2 500 Ft 2 000 Ft (20%)
Antikvár könyv
Petőfi Sándor összes költeményei - Petőfi Sándor - Régikönyvek
50%

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...