Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Sütés-főzés útközben Kempingben, lakókocsiban, nyaralóban, vitorláson egyszerűen elkészíthető ételek

Sütés-főzés útközben - Schwintowski, Barbara - Régikönyvek
(0 vélemény)

Egy könyv azoknak, akik a vakáció ideje alatt is saját maguk főznek: Skandináviától a Földközi-tenger partvidékéig a célországra jellemző, télen-nyáron beszerezhető élelmiszerek teljes tárháza. 30 olyan étel, aminek elkészítéséhez csupán egyetlen főzőlapra vagy tálra lesz szükségünk. Az élelmiszerek kiválasztásánál segítségünkre lehet egy rövid ismertető a fűszernövényekről, valamint a borokról, továbbá hasznos tanácsokat találunk a halak és a tenger gyümölcseinek elkészítéséről is. Hat gyakran felkeresett ország nyelvén íródott négyoldalas bevásárlási szótár könnyíti meg a piaci vásárlást.

Sorozatcím:
Könnyen, gyorsan, finomat
Fordítók:
Mohari Mónika
Kiadó:
Holló és Társa
Kiadás éve:
2004
Kiadás helye:
Kaposvár
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft
ISBN:
9639305014
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
64 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.16kg
Kategória:
Kempingben 3
Fűszeres-sonkás túró 4
Tonhalkrém kapribogyóval 4
Avokádókrém 5
Friss füge sonkával 5
Provence-i paradicsomleves 6
Mozzarellával töltött bundás kenyér 6
Olasz parasztsaláta 8
Édeskömény-saláta 8
Katalán saláta 9
Zsomborsaláta tojáskrémmel 9
Spanyol zöldséges tortilla 10
Szélesmetélt juhsajttal 10
Nyári zöldségleves burgonyával 12
Bazsalikomos szűzpecsenye mustáros mártásban 13
Zöldséges hústál gombával 14
Rizottó garnélával 14
A déli nap ege alatt 18
Olasz pirítós 18
Cukkinilecsó juhsajttal 18
Csőben sült sárgarépa sonkával 20
Sajtos cukkinifelfújt 21
Szardíniasaláta kaprival 22
Olasz szalámisaláta 23
Gnocchi római módra 24
Scampi joghurtos mártásban 24
Spanyol paradicsomos csirke 26
Umbriai nyúlpecsenye 27
Báránysült pestóval 28
Tintahal szárított paradicsommal 28
Gyümölcssaláta kókuszkrémmel 30
Banánsaláta dinnyével 30
Gyümölcssaláta narancsos mártásban 31
Avokádó diófagylalttal 31
A messzi északon 32
Rántotta friss rákkal 34
Burgonyaleves rákkal 34
Zöldség-gyümölcs saláta 35
Rákkoktél 35
Gomba tejszínes-fűszeres mártásban 36
Almás heringfelfújt 36
Töltött édeshagyma 38
Svéd húsgombócok áfonyamártással 39
Tejszínes halleves 40
Uborkás halragu 40
Citromhab málnával 42
Rebarbarakompót eperrel 42
Grízkrém fekete-áfonyával 43
Mandulával grillezett sárgabarack 43
A hó és jég birodalmában 44
Parasztreggeli 46
Sonkás babsaláta 46
Savanyúkáposzta-leves 48
Céklaleves 49
Vörösborban főtt csirke 50
Ráktorta 50
Zelleres marhapörkölt 52
Sertésszelet fűszeres sajtkrémmel 53
Töltött sült alma 54
Röszti körtekompóttal 54
Málnakrémes palacsinta 56
Mandulás tejberizs 56
Mangórkém mascarponéval 57
Avokádó-kivi saláta mézes túrókrémmel 57
Bevásárlási szótár 58
A legfontosabb élelmiszerek és konyhai eszközök nevei, valamint egyéb kifejezések hat nyelven
Receptmutató 62

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...