Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Suttogó bokrok

Suttogó bokrok - Nemere István - Régikönyvek
(0 vélemény)

Az erotikus krimi egy vidéki kastélyban játszódik. Hogyan teszi el láb alól az örökösök egész sorát egy fiatal lány? Vajon ő az igazi tettes? // "Bokrok ágai érintették őket. Rosanna lerogyott a fűbe, magával rántotta a férfit is. - Itt akarom. Most. Gyere! - és egyszerűen magára húzta Albertet. Miközben ütemesen mozgott a lány fölött, a hátán érezte a bokrok selymes leveleit, gyenge ágait. - Hallod... hogy suttognak a bokrok? - lihegte a lány. Albert őszintén szólva most nem erre figyelt. Saját teste és a lány testének titkai érdekelték, azokra összpontosított. De válla fölött Rosana a csillagos eget is látta, és néhány bokor föléjük nyúló ágát... Aztán megint jó, nagyon jó volt nekik. Később a tóparton ültek, meztelenül, szorosan összebújva. Még nem fáztak. - Amikor először kérdeztem, hogy meddig maradsz... Azt felelted, tán soha nem mégy el innen. - Így van - lehelte a lány. - Úgy értetted, a kastélyban maradsz? Vagy a városban? - A kastélyban... itt lenne a legjobb. Veled - mondja egyszerűen a lány. Pedig nagyon örült, hogy a férfi felvetette a témát. Különben ő akarta szóba hozni. Most vigyázott, hogy a hangja ne legyen követelőző. Akár egy gyenge kislány hangja. - De tudod mi lesz?... Az ügyvédek hamarosan megegyeznek. Elosztják a pénzt, a rokonsági fokozatoknak megfelelően. Én állok a sor végén, mögöttem már nincs is senki. És az én ügyvédem csak egy fiatal, kezdő pasas, azt hiszem, nem a legügyesebb alak ezek közül..."

Sorozatcím:
Horeros
Borító tervezők:
Zvolszky Zita
Kiadó:
Új Nap Könyv-és Lapkiadó
Kiadás éve:
1990
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Somogy megyei Nyomdaipari Vállalat
ISBN:
9633230527
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
99 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

akár 60%
Hűségpont:
 
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 660 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 660 Ft
akár 50%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...