Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Terrorista akciók 1.

Terrorista akciók 1. - Nemere István - Régikönyvek
(0 vélemény)

A népszerű szerző régóta foglalkozik a nemzetközi terrorizmussal, számos könyvében feldolgozta a téma mellékszálait. Ebben a kötetben - amely egy kisebb sorozat első darabja - színtisztán magukkal a terrorista akciókkal és az antiterrorista tagok és a hatóságok ellenakcióival foglalkozik. Számos, a közelmúltban lezajlott ismert és kevésbé ismert esetet ír le, miközben igyekszik megmutatni a terroristák "arcát" is. Fellebbenti a fátylat olyan titkokról is, mint hogy kik a túsztárgyalók, milyen fegyvereket használnak a terroristák és az elhárítók, és mi zajlik le a túszok lelkében. Lélegzetelállító olvasmány ez azoknak, akiket nem riaszt el életünk keménysége, az akciók véres és sajnos nagyon is reális világa.

Borító tervezők:
Frigya Design
Kiadó:
Puedlo Kiadó
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
9639320684
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
191 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Előszó helyett 5
A célkeresztben: vonat és iskola 7
Az elrabolt repülőgép 16
Közjáték: A túsztárgyaló mestersége 40
Terroristák Svájcban 43
Az iskolabusz elrablása 53
A SAS lecsap 62
Közjáték: A fegyverek 78
Megölni kétszázhetven embert 87
Leszámolások 114
Vesszőfutások 140
Akció a sivatagban 166
Közjáték: A túszok lelkivilága 184

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...