Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Testkontroll 2. Útmutató az emberi testhez

Testkontroll 2. - Diamond, Harvey, Marilyn Diamond - Régikönyvek
(0 vélemény)

Előfordult-e már, hogy különösen energikusnak és feldobottnak érezte magát? Mostantól nemcsak ritkán és véletlenszerűen adódik életében ilyen pillanat. Egészséges, energikus, karcsú és kiegyensúlyozott lehet midig, mert a világszerte forradalmi változást hozott könyvből megtudja, hogy hogyan idézhető elő ez az állapot. Egészségének és jó közérzetének kulcsát tartja kezében. Csak ki kell nyitni a titkokat őrző lakatot. Nosza! A Testkontroll 2 önálló mű. Összefoglalja a korábbi sikerkönyv, a Testkontroll lényegét, de annál sokkal többet nyújt. Mindenkinek hasznára válik, akár elolvasta a Testkontrollt, akár nem.

Fordítók:
Domján Ferenc, Domján Ildikó
Borító tervezők:
Németh Ilona
Kiadó:
Agykontroll Kft.
Kiadás éve:
2000
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
IMI Print Kft. nyomdája
ISBN:
9637959076
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
356
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 21.50cm
Kategória:
ARTALOM
Orvosi előszó a magyar kiadáshoz 7
Előszó 9
Bevezető 13
A fordítók figyelmeztetései 15
Akkor és most 17
Új információk 18
Visszapillantás 23
Miért ezzel foglalkozunk 35
Az alapelvek áttekintése 39
Az egészség összetevő elemei 51
Az egészség elemeinek ismertetése 52
Levegő 62
Víz 80
Étel 91
Pihenés és alvás 102
Testmozgás 107
Napfény 145
Szeretet és szerelem 151
Tisztaság, kellemes környezet és meghitt percek 168
Kiemelt szempontok 183
Állati eredetű termékek 184
Gyermekeinknek 208
Gyermekeinknek is joguk van az egészségre 217
Méregtelenítés - mit tegyünk válságos helyzetben 235
Gyakran elhangzó kérdések 244
Kétheti teljes testkontroll 257
Testkontroll-receptek 265
Bevezetés 266
Nektár és ambrózia, azaz levek és krémek 270
Gyümölcssaláták és mártások 276
Zöldségsaláták és salátaöntetek 280
Zöldség, mint főfogás 292
Levesek, szendvicsek és göngyölt falatok 301
Burgonyából és gabonafélékből készült fogások 311
Főtt tészták és mártásaik 320
Sütemények, kétszersültek, lángosok, lepények 323
Hal és csirke 326
Magtej, magtejes italok, fagyos finomságok 329
Következtetések 333
Válogatott magyar ételreceptek 336
Tapasztalataim aprócska tárháza 355
Felhasznált kiadványok jegyzéke (bibliográfia) 357

Diamond, Harvey

Diamond, Harvey  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1991
Antikvár könyv
1 100 Ft 880 Ft
10%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 1 080 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...