Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Tolnai Kálmán nagy szakácskönyve Vadhús- és halételek, Erdei gombák és gyümölcsök, Fűszernövények

Tolnai Kálmán nagy szakácskönyve - Tolnai Kálmán - Régikönyvek
Tolnai Kálmán nagy szakácskönyve - Régikönyvek Tolnai Kálmán nagy szakácskönyve - Régikönyvek
(0 vélemény)
Illusztrátorok:
Szlifka Anna, Földváry Iván
Borító tervezők:
Földváry Iván
Kiadó:
Skála-Coop
Kiadás éve:
1984
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Athenaeum Nyomda
ISBN:
963322053X
Kötés típusa:
egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem:
557
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.60kg
Kategória:
Előszó
Halételek, vadételek
A táplálkozásról 13
Fűszerfélék és élelmiszerek vad-, hal- és gombaételekhez 15
A halakról, felhasználásuk előkészítéséről 26
Hideg halételek 30
Meleg halételek 47
Vadak
Vadhúsokról 99
Vadhúsok összetétele 99
A lőtt vadak felhasználásának előkészítése 101
A vadhúsok osztályozása 107
A vadhúsételek elkészítésének konyhatechnikája 110
Vadszárnyasok 124
Szőrmés vadak 174
Vadon termő gombák
A vadon termő gombák és növények 307
Az étkezésre alkalmas erdei gombák 308
A gomba beszerzése és konyhai előkészítése 340
A gomba tartósítása házilag 342
Gombából készült ételek 347
Levesek, raguk 347
Vadon termő gyümölcsök és növények
A vadon termő gyümölcsök és növények felhasználása 395
Erdei gyümölcsök és elkészítésük 402
Vadon termő tea- és fűszernövények
Vadon termő tea- és fűszernövények felhasználása 459
Gyógyteák és főzetek elkészítése 460
Hal-, vad-, és gombaételekhez kiegészítők 513

Tolnai Kálmán

Tolnai Kálmán  további könyvei

akár 20%
Hűségpont:
 
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...