Vadételek Új ízek nyomában

A vadételek világa elénk varázsolja a természet még érintetlen élőhelyeit. A remek fotókkal illusztrált könyvben nemzetközi hírű mesterszakács ajánl hatvan íncsiklandó vadétel-receptet, melyeket különleges alapanyagokból készült mártásokkal kínál. Jóvoltából rég elfeledett ízeket fedezhetünk fel újra. A könyv segít kiválasztani a megfelelő borokat és söröket is. Ízelítőül a tartalomból: római tálban sült fogoly fügével és bodzalekvárral, őzérmék paradicsomos leveles tésztával, vadszilvás nyúlgerinc kókuszos rizzsel, nyárson sült rigómellek grillezett polentával, saláta nyúlgerinccel, gombás-fenyőmagvas vaddisznósült boros mártásban.
- Kiadó:
- Alexandra
- Kiadás éve:
- 2004
- Kiadás helye:
- Pécs
- ISBN:
- 9633695368
- Kötés típusa:
- fűzött kemény papír kiadói borítóban
- Terjedelem:
- 197
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 25.50cm, Magasság: 31.00cm
- Kategória:
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...