Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Vendéglátó technológia I-II. Ételkészítési és cukrászati ismeretek (Vendáglátóipari szakközépiskolák számára)

Vendéglátó technológia I-II. - Régikönyvek
Vendéglátó technológia I-II. - Régikönyvek Vendéglátó technológia I-II. - Régikönyvek
(0 vélemény)
Illusztrátorok:
Rogán Ágnes, Kelemen Eörs
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1989
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
4
Nyomda:
Franklin Nyomda
ISBN:
9632221826
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
202 3 338 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 17.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.80kg
Kategória:

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...