Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Weér Judit és egyéb elbeszélések

Weér Judit és egyéb elbeszélések - Régikönyvek
Weér Judit és egyéb elbeszélések - Régikönyvek Weér Judit és egyéb elbeszélések - Régikönyvek Weér Judit és egyéb elbeszélések - Régikönyvek
(1 vélemény)
Kiadó:
Franklin - Társulat
Kiadás éve:
1896
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Franklin-Társulat nyomdája
Kötés típusa:
egészvászon
Terjedelem:
298 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 17.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:

Mások ezt is megvették mellé

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • 2017.10.29. 15:19

    Két hetet lopott el Komlós György az irodájától, hogy nászútra vigye kicsi feleségét. Az éjszaka érkeztek s Judit, a figyelmes, gondos Judit, kocsit rendelt eléjük a pályaudvarra, kiküldte a lakásuk kulcsát, melyet még nem is láttak s melynek minden butordarabját a Judit előkelő, finom ízlése válogatta egybe, minden csecse-becséjét az ő aranyos, áldott tündérujjai állították össze.
    A napsugár teli fénynyel tör be az ablaktábla hasadékain, nászéji tánczot járatva a beléakadt porszemekkel s megtörve a piros selyempaplan ragyogásán, midőn az ügyvéd úr nagy óvatosan magára kapkodja felső ruháit s csodás nesztelenséggel nyitja meg az ablaktáblát, hogy a keskeny résen betóduló fénykéve melegében, szemérmetlen tekintetével, telhetetlen vágyakozásban, meglopja az álmában is mosolygó arczú asszonyka piruló ártatlanságát.