Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Zöldségek

Zöldségek - Cuignet, Florence - Régikönyvek
(0 vélemény)
Fordítók:
Mátrai Ágnes
Kiadó:
Delta 2000 Kiadó
Kiadás éve:
1993
ISBN:
9638308117
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
96
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 22.00cm
Súly:
0.21kg
Kategória:
Töltött articsóka talpak 10
Articsóka felfújt (soufflé) 10
Articsóka pörkölt 11
Spárgaleves 12
Nyerssonkába göngyölt spárga 13
Padlizsán provenszi módra 14
Sáfrányos padlizsán 14
Töltött padlizsán 15
Padlizsán falatok 16
Csőben sült padlizsán 17
Mangold olasz módra 18
Mangold besamel mártással 19
Tejszínes répa 20
Zöldborsós sárgarépa 20
Provenszi sárgarépa 22
Répa "Vichy" módra 22
Csőbensült velős bokros zeller 24
Zellerlevél madeirával 25
Paradicsomos zellerlevél 26
Zeller püré 26
Zeller ropogós 27
Gomba görög módra 28
Gombával töltött lepény 29
Vargánya gomba bordói módra 30
Csőbensült szentgyörgy gomba 30
Tejszínes kucsmagomba 31
Tejes gesztenyeleves 32
Sült gesztenye 32
Gesztenye püré 33
Párolt káposzta 34
Töltött kel 35
Csőbensült kelbimbó 36
Kelbimbó húslében 36
Almás piroskáposzta 37
Citromos kelvirág (karfiol) 38
Kelvirág édes-savanyú mártással 39
Csőbensült töltött cukkini 40
Sült cukkini 40
Töltött cukkini 41
Lecsó délvidéki módjára 42
Tojásos lecsó 43
Zsázsa leves 44
Kron (Crones) húslében 45
Sült kron 46
Kron csőben sütve 50
Tejszínes endívia 50
Füstölt lazacos endívia 52
Párolt endívia 52
Csőbensült endívia 53
Spenót húslével 54
Spentót felfújt 54
Tűzálló tálban sült spenót 55
Párolt édeskömény 56
Csőbensült édeskömény 56
Tejszínes édeskömény--burgonya főzelék 57
Zöldbab provenszi módra 58
Fokhagymás zöldbab 58
Zöldbabsaláta 59
Tárkonyos fehérbab 60
Paradicsomos fehérbab 60
Párolt fejes saláta 61
Karórépa (karalábé) húslével 62
Besameles karórépa (karalábé) 62
Töltött karórépa (karalábé) 64
Hagymaleves 65
Hagyma püré 66
Fényezett hagyma 67
Hagyma torta 67
Sóskaleves 68
Tejszínes sóska 68
Sonkás sóska 69
Szalonnás zöldborsó 70
Csemege zöldborsó püré 71
Csemegeborsó francia módra 72
Hüvelyes zöldborsó főzelék 73
Csőbensült gyerrmekláncfű 74
Csőbensült póréhagyma 74
Póréhagyma torta 75
Fokhagymás piros paprika 76
Basquaise omlett (rántotta) 76
Paprika Emilia módra 77
Burgonyasaláta 78
Vajonsült burgonya 78
Rokfortos burgonya 79
Szalonnás burgonya 80
Burgonya pékné módra 80
Burgonya krokett dauphine módra 81
Burgonya felfújt 82
Rakott burgonya Parmentier módra 83
Dauphine csőbensült burgonya 84
Sütőtök krémleves 84
Sütőtök felfújt 85
Feketegyökér falatkák 86
Feketegyökér besamel mártással 87
Sült feketegyökér 88
Paradicsom krémleves 89
Tonhallal töltött paradicsom 90
Provenszi paradicsom 91
Töltött paradicsom 92
Gaspacho 93
Minestrone 90
Húsleves 93
Majonéz 93
Besamel mártás 93

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...