99 előétel 33 színes ételfotóval

- Kiadó:
- Corvina Kiadó
- Kiadás éve:
- 1983
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Kossuth Nyomda
- ISBN:
- 963131653X
- Kötés típusa:
- kemény papírkötés
- Terjedelem:
- 63
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 20.00cm, Magasság: 28.00cm
- Kategória:
ELŐSZÓ HELYETT /3/
MELEG ELŐÉTELEK /28/ FÜGGELÉK
Kukoricotto /28/ MÁRTÁSOK, TÉSZTÁK /58/
Breton szardíniás pirítós /28/ Majonéz L /58/
Spárga flamand módra /28/ Majonéz II. (Natúr spárgához) /58/
Spárga köntösben /28/ Majonéz főtt tojásból /58/
Fokhagymás ponty /29/ Rózsaszín majonéz /58/
Tojás parajfészekben /29/ Tartármártás /58/
Rizskosárkák /29/ Tejszínes majonéz /58/
Paradicsom Medici módra /30/ Zöld majonéz /58/
Kukoricával töltött paradicsom /30/ Fokhagymás majonéz (aioli) /58/
Töltött paradicsom tejszínes burgonyával /30/ Zöld vaj /59/
Rizzsel töltött paradicsom /32/ Besamel mártás /59/
Marhanyelvvel töltött paprika /32/ Hollandi mártás /591
Töltött rizskrokett római módra /32/ Remoulade mártás /59/
Töltött zeller /33/ Paradicsomos mártás I.
Töltött tök /33/ (friss paradicsomból) /60/
Töltött gomba /34/ Paradicsommártás II. (friss paradicsomból) /60/
Töltött kel /34/ Bolognai ragu /601
Örmény töltött alma /34/ Aszpik /61/
Töltött „Siracusa" hagyma /36/ Sós palacsinta /61/
Kelbimbóval töltött zsemle (bulocski) /36/ Vajastészta /61/
Rakott zucchini vagy padlizsán Sós kelttészta /61/
bolognai módra /36/
Töltött hagyma gombával /37/
Kukoricával töltött parajomlett /38/
Padlizsán nápolyi módra /38/
Karfiol gúla /38/
Hagymás óriás papucs /39/
Tatárlepény /40/
Fürj rizotto /42/
Rántott zucchini /42/
Rántott sajt /43/
Spárga-ropogós /431
•arajkrokett /43/
Creol paprika /43/
Gombás auróra tojás /44/
Halkrokett /44/
Karfiolfelfújt /46/
Zöldborsó felfújt /46/
Csirkemájfelfújt /47/
Tricolor zöldségpuding /47/
Gombás rakott omlett /49/
Gesztenyés-hagymás omlett /49/
Töltött tojás /49/
Túrós-sonkás töltött palacsinta /50/
Sült-töltött nyelves palacsinta /50/
Hortobágyi húsos palacsinta /50/
Spenót „rétes" /51/
Kukoricás töltött palacsinta /52/
Kolbászos burgonyatorta /52/
Sárgarépatorta karfiollal /54/
Pórétorta /54/
Sonkatorta /56/
Zöldborsó torta /56/
MELEG ELŐÉTELEK /28/ FÜGGELÉK
Kukoricotto /28/ MÁRTÁSOK, TÉSZTÁK /58/
Breton szardíniás pirítós /28/ Majonéz L /58/
Spárga flamand módra /28/ Majonéz II. (Natúr spárgához) /58/
Spárga köntösben /28/ Majonéz főtt tojásból /58/
Fokhagymás ponty /29/ Rózsaszín majonéz /58/
Tojás parajfészekben /29/ Tartármártás /58/
Rizskosárkák /29/ Tejszínes majonéz /58/
Paradicsom Medici módra /30/ Zöld majonéz /58/
Kukoricával töltött paradicsom /30/ Fokhagymás majonéz (aioli) /58/
Töltött paradicsom tejszínes burgonyával /30/ Zöld vaj /59/
Rizzsel töltött paradicsom /32/ Besamel mártás /59/
Marhanyelvvel töltött paprika /32/ Hollandi mártás /591
Töltött rizskrokett római módra /32/ Remoulade mártás /59/
Töltött zeller /33/ Paradicsomos mártás I.
Töltött tök /33/ (friss paradicsomból) /60/
Töltött gomba /34/ Paradicsommártás II. (friss paradicsomból) /60/
Töltött kel /34/ Bolognai ragu /601
Örmény töltött alma /34/ Aszpik /61/
Töltött „Siracusa" hagyma /36/ Sós palacsinta /61/
Kelbimbóval töltött zsemle (bulocski) /36/ Vajastészta /61/
Rakott zucchini vagy padlizsán Sós kelttészta /61/
bolognai módra /36/
Töltött hagyma gombával /37/
Kukoricával töltött parajomlett /38/
Padlizsán nápolyi módra /38/
Karfiol gúla /38/
Hagymás óriás papucs /39/
Tatárlepény /40/
Fürj rizotto /42/
Rántott zucchini /42/
Rántott sajt /43/
Spárga-ropogós /431
•arajkrokett /43/
Creol paprika /43/
Gombás auróra tojás /44/
Halkrokett /44/
Karfiolfelfújt /46/
Zöldborsó felfújt /46/
Csirkemájfelfújt /47/
Tricolor zöldségpuding /47/
Gombás rakott omlett /49/
Gesztenyés-hagymás omlett /49/
Töltött tojás /49/
Túrós-sonkás töltött palacsinta /50/
Sült-töltött nyelves palacsinta /50/
Hortobágyi húsos palacsinta /50/
Spenót „rétes" /51/
Kukoricás töltött palacsinta /52/
Kolbászos burgonyatorta /52/
Sárgarépatorta karfiollal /54/
Pórétorta /54/
Sonkatorta /56/
Zöldborsó torta /56/
Az Ön véleménye
Vélemények a könyvről
A szokásos magas színvonal , kiváló megjelenésű szakácskönyv.