Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

1. A megrendelt könyvek személyes, ingyenes átvételi lehetősége

Lehetőség van arra, hogy a megrendelt könyveket ne futárszolgálat útján, hanem személyesen az átvételi helyszíneinken vegye át. Ebben az esetben a könyvek árát szállítási költség nem terheli. Kérjük, ez esetben szíveskedjék a megrendelés során bejelölni ezt az igényét és az átvétel helyét.
A könyvek a Központi raktárunkban (Budapest) találhatók, megrendelés esetén az átvételi helyszínekre szállítjuk pár napon belül, és az érkezés napján e-mailben értesítjük, hogy a könyvek mikortól vehetők át. A megrendelt könyveket az átvételi helyszínre történő szállítás után 7 napig tartjuk fenn.   

Tekintse meg ingyenes átvételi pontjainkat itt.

2. Az GLS futárszolgálat tarifája, részletei

Amennyiben egy Ön által megadott helyszínen kívánja átvenni a megrendelt könyvét (könyveit), a szállítási díj a következőképpen alakul:
Belföldre történő csomagfeladás esetén a szállítási díj a feladandó könyv(ek) értékétől függ:

0-3999 Ft

1630 Ft

4000-7999 Ft

1290 Ft

8000-11999 Ft

850 Ft

12000 Ft felett

ingyenes

A GLS szállítási ideje:­
A megrendelt könyveket (munkanapokat számítva) 1-2 napon belül a GLS  futárszolgálat részére átadjuk. A futárszolgálat általában a következő munkanapon szállítja ki a csomagot a megrendelőink részére. Amennyiben adott meg telefonszámot, úgy kapni fog a várható szállítási időről egy sms értesítést. Ha több alkalommal rendel meg könyveket, rendeléseit összevonni csak akkor tudjuk, ha ezek az első rendelés napján reggel 0 órától 24 óráig történnek. Ha rendeléseit össze szeretné vonni, kérjük, értesítsen bennünket az info@regikonyvek.hu e-mail címen.

3. Pick Pack Pont

A Pick Pack Pontok Magyarország 170 településének 540 frekventált helyén találhatók - Inmedio, Relay hírlapüzletekben, Playersroom, Sportfactory, Playmax, Co-op Star hálózat üzleteibe, valamint OMV, Avia és Avanti töltőállomásokon. Ezen átvételi mód előnye, hogy az üzletek általában kora reggeltől késő délutánig nyitva tartanak; valamint a pontok nagy százalékában bankkártyát is elfogadnak! Hasonlóan a futárszolgálattal történő rendelés esetén, amennyiben adott meg telefonszámot, fog kapni sms értesítést a választott Pick Pack Pontra történő csomag érkezéséről, csomagját a kifizetett összeg után bontatlanul veheti át. A csomagot 7 munkanapig tartják a megjelölt átvételi helyen. A megrendelt értéken felül átvételi díj terheli rendelését az alábbiak szerinti mértékben:

 

0-3999 Ft

1390 Ft

4000-7999 Ft

1000 Ft

8000-11999 Ft

600 Ft

12000 Ft felett

ingyenes

 

 

100% elégedettségi garancia! 


A Régikönyvek.hu csapata maximális elégedettségi garanciával dolgozik, így amennyiben a megrendelt tételek valamelyike nem nyeri el az Ön tetszését, van rá mód, hogy a teljes vételár visszatérítése mellett elálljon a rendeléstől vagy annak egy részétől. Amennyiben a csomagot a Múzeum körúti üzletben vagy Istvántelki úti raktárunkban veszi át személyesen, a helyszínen még vásárlás előtt megtekintheti a megrendelt tételeket. Ha a csomagot más átvételi ponton, vagy otthonában veszi át, és a tételek között akad olyan, ami nem felel meg az elvárásainak, a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszajuttathatja azt hozzánk, mi pedig megtérítjük Önnek a tétel(ek) teljes vételárát.