Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Online antikváriumunk megvételre keresi könyveit legyen az egy darab, vagy akár több tízezer kötetes könyvtár. Mindenféle témakörből vásárolunk, legyen az új kiadású sikerkönyv, képregény, tudományos könyv, ezotéria, történelem, fantasy.  Ritka, antik, különleges kötésű, aláírt számozott könyveiért kimagasló árat fizetünk.

 

Hívja a +36 1 443 3460 -as telefonszámot.  

                KÉSZPÉNZBEN FIZETÜNK!

 

KÜLÖNLEGES RITKASÁGAIT ADJA BE ÁRVERÉSÜNKRE ÉS ELADJUK A LEGJOBB ÁRON!


Előzetes egyeztetés alapján kollégáink akár ingyenesen házhoz is mennek az ország egész területén, megállapodás esetén a vételárat azonnal készpénzben kifizetik Önnek és a könyveket elszállítják.

Amennyiben kisebb darabszámról van szó, vagy meg tudja oldani a szállítást, a könyveket be tudja vinni üzletünkbe munkaidőben, vagy raktárunkba előzetes telefonos egyeztetés alapján.

Üzletünk adatai : 
Cím: Múzeum krt. 39. (Antikvár.hu az üzlet neve) 
Felvásárlási idő: H-P: 10-18:00h


Raktárunk adatai (telefonos egyeztetés szükséges):
Cím: 1045 Budapest, Istvántelki út 10-12.
Felvásárlási idő: H-P: 10-16h

Amennyiben van katalógusa vagy fotója az eladásra szánt könyvekről, azt is örömmel fogadjuk az info@regikonyvek.hu email címen.

Könyveinek felvásárlása mellett igény esetén teljes hagyatékok felbecsülésében is segítünk. Így megállapodás esetén antik bútorok, festmények, porcelánok és egyéb tárgyak eladásával sem kell külön foglalkoznia.

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a +36 1 443 3460 -as telefonszámon, vagy az info@regikonyvek.hu e-mail címen.