Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Régi és új könyvek
azonnali készpénzes
felvásárlása

+36 1 443 3460

ÁRVERÉS
Régi és új könyveket, akár teljes magánkönyvtárat, kéziratokat, okleveleket, dedikált műveket, metszeteket, térképeket, képes levelezőlapokat, fotókat, plakátokat, festményeket és grafikákat díjtalan kiszállással, megegyezés esetén azonnali készpénzfizetéssel és elszállítással vásárolunk. Nagyobb, komolyabb könyvgyűjtemények, hagyatékok esetén egyedi, kiemelt árat adunk. Felvásárolunk új és antik könyveket, képeslapokat, folyóiratokat, térképeket, metszeteket, kéziratokat, aláírt számozott könyveket, papírrégiséget. Mindenféle témakörből legyen szó pár darabról, vagy akár több tízezer kötetes könyvtárról. Szakértő kollégáink ingyenesen mennek házhoz és ingyen végzik el könyvtárának értékbecslését.A megállapodást követően a vételárat azonnal készpénzben kifizetik és a könyveket elszállítják.

Hívja a +36 1 443 3460 -as telefonszámot.

Különleges ritkaságát
adja be árverésünkre
és eladjuk a legjobb áron!

Aukcióinkra keresünk régi könyveket, könyvritkaságokat, bibliofil kiadásokat, kéziratokat, okleveleket, dedikált köteteket, metszeteket, térképeket, képes levelezőlapokat, fotókat, plakátokat, egyéb papírrégiségeket. Az alapos, gondos szakmai leírástól a jó minőségű fotókig mindent elkövetünk, hogy becses tételei a legmagasabb áron keljenek el, és kivívjuk az Ön elégedettségét. Kiemelkedő darabok esetén készpénzes előleg fizetésére is van lehetőség.

Üzletünk adatai

Cím: 1053 Múzeum krt. 39.

Felvásárlási idő: H-P 10-18:00 h

Raktárunk adatai

Cím: 1045 Budapest, Istvántelki út 10-12.

Felvásárlási idő: H-P 9-16 h

Amennyiben van katalógusa van fotója az eladásra szánt könyvekről, azt is örömmel fogadjuk az info@regikonyvek.hu email címen.

Könyveinek felvásárlása mellett igény esetén teljes hagyatékok felbecslésén is segítünk. Így megállapodás esetén antik bútorok, festmények, porcelánok és egyéb tárgyak eladásával sem kell külön foglalkoznia.

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a +36 1 443 3460 -as telefonszámon, vagy az info@regikonyvek.hu email címen.