Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

ÁLL AZ ALKU? 

A Régikönyvek.hu webáruház kulisszái mögött folyamatosan igyekszünk növelni a vásárlói élményt, épp ezért időről időre figyelemreméltó akciókkal és az ingyenes átvételi pontok bővítésével kedveskedünk vásárlóinknak, hogy nálunk mindenki a lehető legjobb áron szerezhesse be olvasnivalóit.

Most ráadásul alkut is ajánlunk minden olyan felhasználónknak, aki értékel vagy megvásárol egy könyvet kínálatunkból.

Hogy működik az alku?

Ha még nem rendelkezik alkulehetőséggel, nincs más dolga, mint értékelni egy könyvet oldalunkon, hogy ezzel is segítse a vásárlást az Ön után odaérkezőknek, vagy leadni egy megrendelést az oldalon, mely után Antikvár könyvek esetén szintén jár egy alkulehetőség.

Ha már rendelkezik alkulehetőséggel, válassza ki az Önnek tetsző kiadványt oldalunkon, és alkudjon ki rá egy, az érvényben lévőnél még jobb árajánlatot online! Az alkulehetőség csak Antikvár könyvekre lehetséges. Amennyiben elfogadjuk a könyvre adott alkuajánlatát, akár azonnal meg is rendelheti webshopunkban az Ön által szabott vételárért!

Ha az ajánlata nem kerül elfogadásra és az alku nem jön létre, megmarad a lehetősége, hogy egy következő vásárlás során használja fel a pontját.

Bízunk benne, hogy ez az új funkció még színesebbé és kellemesebbé teszi majd az Ön számára a vásárlást, és még kedvezményesebb áron juthat majd hozzá egy-egy kiválasztott könyvhöz!