Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval

99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval - Régikönyvek
99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval - Régikönyvek 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval - Régikönyvek 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval - Régikönyvek
(0 vélemény)
Borító tervezők:
Köböl Vera
Kiadó:
Corvina Kiadó
Kiadás éve:
1987
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Offset és Játékkártya Nyomda
ISBN:
963132253X
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
64 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.00cm, Magasság: 28.50cm
Súly:
0.40kg
Kategória:
ELŐSZÓ 3 Vaddisznócomb édeskés-savanykás mártásban 29
Tejben párolt vadmalac gyümölcsmártással 30
LEVESEK, ELŐÉTELEK 5 Őz 31
Fácánleves 5 Őzhús Stroganoff módra 31
Szarvas gulyásleves 5 Zöldborsós-gombás őzragu 32
Vadászleves 6 Tárkonyos őzgerinc 32
Pikáns vadcsontleves zöldséges grízgaluskával 6 Bajor bzgerinc 32
Vadnyúlvagdalt 7 Pirított őzérmék májas-gombás-mandulás raguval 33
Vadhús saláta 7 Töltött őzlapocka őszibarack-szilva körítéssel 34
Vadmájpástétom 7 Magyaros pirított őzmáj 34
Vaddisznó kocsonya 8 Szarvas 35
Őzkrokett Cumberland mártással 8 Gombás szarvastokány 35
Rántott palacsinta bormártással 8 Szarvasgerinc kaprimártásban 35
Vadpástétom tésztában 9 Szarvasszeletek Villa Franca módra 35
Szarvasgerinc gesztenyés gombaraguval 36
VADSZÁRNYASOK 10 Brassói szarvascomb 36
Szarvasszeletek Vízvári Mariska módra 38
Fürj 10 Szarvasszeletek burgundi mártásban 38

Fürj fészekben 10
Májjal töltött ínyenc fürj 10 HALAK 39
Fürj maláj módra 11 Szegedi halászlé pontyból 39
Fogoly 12 Korhely halászlé Reviczky módra 39
Fogolypecsenye vincellér módra 12 Rácponty 40
Fogolybecsinált 12 Fanyarédes pontyszeletek sörmártásban 40
Fogoly kelkáposztában I. 12 Borban párolt töltött ponty 40
Fogoly kelkáposztában II. 13 Ponty olívás paradicsommártásban 41
Sült fogoly lencsepürével 13 Mandulás sült ponty 41
Fogoly pezsgős krémmártásban 14 Tejfölös harcsapaprikás 41
Fácán 14 Harcsaszeletek fokhagymás bormártásban 42
Pácolt fácán elzászi módra 14 Harcsa narancsos mártásban 42
Mustos töltött fácán 15 Harcsa kínai módra 43
Tűzdelt fácánpecsenye almával 15 Angolna zöldséges Mornay mártásban 44
Lecsós fácán 16 Angolna dervis módra 44
Amolyan egyszerű töltött fácán 16 Zsályás angolna saját levében 44
Bakonyi fácánmell 17 Angolna Orly módra Choron mártással 45
Tűzdelt fácánmell diós-meggyes mártással 17 Rántott csuka Colbert módra 45
Vadkacsa 18 Csukaszelet rózsaszín mártásban 45
Vadkacsa madeira mártásban 18 Paradicsomos-babos csuka 46
Libamájas töltött vadkacsa 18 Csuka balti módra (lazaccal) 46
Vadkacsa narancsos krémmártásban 19 Széki töltött compó 47
Vadliba 20 Ínyenc módra töltött pisztráng 47
Sült vadliba birsalmával 20 Sonkás-májas töltött pisztráng 48
Gombás-olívás töltött vadliba 20 Mazsolás-rákos pisztráng 48
Ánizsos párolt pisztráng 50
KIS- ÉS NAGYVADAK 21 Zucchinivel töltött pisztráng 50
Kecsege kaviáros mártásban 50
Vadnyúl 21 Kecsege kaprimártásban 51
Ananászos vadnyúl krémmártásban 21 Normandiai kecsege 51
Nyúlpecsenye béarni mártással 22 Kecsege fűszeres majonézzel 52
Vadnyúlpaprikás 22 Süllő zöld morzsában 52
Vadnyúl paradicsommártásban 22 Kecsege konyakos mártásban 53
Pácolt nyúlgerinc 23 Kunkori süllősült 53
Nyúl vadasan 23 Töltött süllb vagy fogas fehérborban 53
Gombás nyúlszeletek 24 Fogasfilé gombamártásban 54
Vadnyúl mentamártásban 24 Fogasbatyu fűszeres mártással 54
Nyúlpecsenye olívabogyóval Camilla módjára 24 Fogasfilé szardellás-kapris vajjal 54
Vadnyúl provánszi módra 26 Fogas diómártásban 55

Vaddisznó 26
Vaddisznógombócok almás káposztával 26 FÜGGELÉK 55
Vörösboros vaddisznóragu 27 A vadakról röviden 55
Káposztás-kapros vaddisznósült 27 Páclé I. 56
Rendhagyó, rántott vadmalacborda 28 Páclé II. 56
Szilvás-almás vaddisznósült 28 Olajos pác 56


Pástétomfűszerek 56 Tarhonya 59
Majonéz 56 Csipetke 59
Tartármártás 57 Burgonyakrokett 60
Tejfölös, almás tormamártás 57 Burgonyafánk 60
Cumberland mártás 57 Puliszka 60
Besamel mártás 57 Sós palacsinta 60
Béarni mártás 57 Paradicsomhámozás. -előkészítés 60
Choron mártás 58 Gombatisztítás 60
Spanyol- vagy barnamártás 58 Párolt vöröskáposzta 61
Madeira mártás 58 Hogyan győződhetünk meg arról, friss-e a hal? 61
Almapüré 58 A halak tisztítása és előkészítése 61
Zsemlegombóc 59 A halakról röviden 62
Petrezselymes galuska 59 Házias mértékegységek 62


Hemző Károly

1928 - 2012
Hemző Károly (Budapest, 1928. június 11. – Budapest, 2012. november 6.) magyar fotóművész.

Hemző Károly  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...