Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A Biblia felfedezése 1. A teremtés / A pátriárkák

A Biblia felfedezése 1. - Dahler, Étienne - Régikönyvek
(2 vélemény)

Az ​emberiség nagy könyve ÓSZÖVETSÉG A Teremtés, Ábrahám, Izsák és Jákob, József története Ez a kötet a világ teremtését meséli el. Ádám és Éva megjelenésekor kezdődik a párbeszéd a Teremtő és a teremtett világ között. Ezt a párbeszédet folytatják a Pátriárkák. A Teremtő szavára mindegyikük a maga módján válaszol. Ábrahám hisz. Ebből merít erőt, hogy elhagyja a földjét, s elinduljon az Ígéret Földje, Kanaán felé. Izsák engedelmeskedik. Kész arra, hogy feláldozzák, de apja hite megmenti őt. Jákob küzd. Talán magával Istennel. És amikor titokzatos támadója megáldva őt eltűnik előle, Jákob átváltozik. Családalapító lesz belőle. Tizenkét fiú, tizenkét izraeli törzs ősatyja. József megbocsát. Féltékeny testvérei meg akarták ölni, kútba dobták, rabszolgának adták el, ő mégis kiállja próbatételeket, és a fáraó helytartója lesz. És ekkor gabonát ad éhező családjának, és a Nílus deltájának leggazdagabb vidékére telepíti le az éhség elől menekülő szeretteit. Így menti meg őket és népének jövőjét.

Sorozatcím:
A Biblia felfedezése 1.
Fordítók:
Havas Fanny
Illusztrátorok:
José Bielsa, Paolo Eleuteri-Serpieri, Victor de la Fuente, Raymond Poivet
Borító tervezők:
Gérard Fritsch
Kiadó:
Fabula Könyvkiadó Vállalat
Kiadás éve:
1988
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Zrínyi Nyomda
ISBN:
9630258285
Kötés típusa:
kemény papír
Terjedelem:
144
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 23.00cm, Magasság: 29.00cm
Súly:
0.70kg
Kategória:

Dahler, Étienne

Dahler, Étienne  további könyvei

akár 60%
Hűségpont:
 
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 600 Ft
akár 30%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2019. 04. 25. 9:34

    Gyermekként rongyosra lapoztuk fivéreimmel, remélem, az unokák is ugyanekkora lelkesedéssel olvassák majd. Képregény, Biblia, aranyos rajzok, érthető szövegezés - minden, ami érdekessé teszi kicsik számára is ezt a könyvet.

  • 2019. 03. 10. 20:55

    Érdekes képregényként látni a bibliai történeteket, a gyerekeknek nagyon tetszik.