Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A bölcs Esopusnak és másoknak fabulái és oktató beszédei valamint azoknak értelme (Számozott) melly fabulákat egybeszerzette és Kolosvárott anno MDLXVI. kiadta Heltai Gáspár, most pedig a mai kegyes olvasónak átnyújtja Keleti Arthur.

A bölcs Esopusnak és másoknak fabulái és oktató beszédei valamint azoknak értelme (Számozott) - Heltai Gáspár, Keleti Arthur - Régikönyvek
A bölcs Esopusnak és másoknak fabulái és oktató beszédei valamint azoknak értelme (Számozott) - Régikönyvek A bölcs Esopusnak és másoknak fabulái és oktató beszédei valamint azoknak értelme (Számozott) - Régikönyvek A bölcs Esopusnak és másoknak fabulái és oktató beszédei valamint azoknak értelme (Számozott) - Régikönyvek A bölcs Esopusnak és másoknak fabulái és oktató beszédei valamint azoknak értelme (Számozott) - Régikönyvek
(0 vélemény)

Heltai Gáspár A bölcs Esopusnak és másoknak fabulái és oktató beszédei valamint azoknak értelme melly fabulákat egybeszerzette és Kolosvárott anno MDLXVI. kiadta Heltai Gáspár, most pedig a mai kegyes olvasónak átnyújtja Keleti Arthur. (Számozott.) Békéscsaba, 1943. Tevan Nyomda. 155 + [5] p. Folio. Első kiadás. Összesen 1200 példányban készült bibliofil kiadás számozott példánya, sorszáma: 1136. Oldalszámozáson belül Korda Géza 31 eredeti fametszetével illusztrált. (A Tevan „amatőr” sorozatának tizenharmadik darabja.) Kiadói félvászon kötésben, színes, illusztrált, kiadói védőborítóban, enyhén sérült kiadói védőtokban. Felül sárga festésű lapszélekkel. Szép példány.

Sorozatcím:
Tevan „amatőr”
Kiadás éve:
1943
Kiadás helye:
Békéscsaba
Kiadás:
1.
Nyomda:
Tevan Nyomda
Kötés típusa:
kiadói félvászon kötésben, illusztrált kiadói védőborítóban
Terjedelem:
155
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 21.00cm, Magasság: 30.00cm
Kategória:

Heltai Gáspár

Heltai Gáspár (Nagydisznód ?, 1510. ? – Kolozsvár, 1574. ?) reformátor, protestáns lelkész, szépíró, műfordító és nyomdász. A magyar késő reneszánsz irodalom kiemelkedő képviselője, az európai színvonalú magyar széppróza egyik megteremtője.

Heltai Gáspár  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1998
Antikvár könyv
4 000 Ft 2 000 Ft
akár 60%
Hűségpont:
 
akár 60%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...