Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A Da Vinci-kód / A csillagvizsgáló / Az utolsó detektív / Csodák éve

A Da Vinci-kód / A csillagvizsgáló / Az utolsó detektív / Csodák éve - Crais, Robert, Brooks, Geraldine, Grayson, Emily, Dan Brown - Régikönyvek
(2 vélemény)

Dan ​Brown: A Da Vinci-kód: Amikor Robert Lan Gdon, a Harvard Egyetem professzora és Sophie Neveu, a fiatal francia kódfejtő segítségét kérik a párizsi Louvre-ban történt titokzatos gyilkosság körülményeinek kivizsgálásához, olyan zűrzavaros ügybe keverednek, hogy hamarosan a francia rendőrség elől is menekülniük kell. A tét nem kisebb, mint egy évezredes titok nyilvánosságra kerülése, amely beláthatatlan következményekkel járhat az egész emberiség számára / Emily Grayson: A csillagvizsgáló: Liz Mallory és gyönyörű, de szertelen ikertestvére, Harper nagyon különböző személyiségű és életvitelű, és ez is eltávolítja őket egymástól. Amikor váratlan tragédia következik be Harper családjában, Liz szükségesnek érzi, hogy segítsen rajta. Miközben a testvére gyermekére felügyel, beleszeret David Fields csillagászba, és ettől az élete gyökeresen megváltozik. A szenvedélyről és a vetélkedésről szól a népszerű amerikai írónő legújabb könyvsikere. / Robert Crais: Az utolsó detektív: Elvis Cole magánnyomozó éppen barátnője fiára felügyel, amikor a gyereket elrabolják a háza kertjéből. Az egyetlen nyom, amin Cole elindulhat, egy rejtélyes telefonáló hívása. Az ismeretlen férfi azt állítja, hogy a gyermekrablás megtorlás azért, amit a detektív Vietnamban elkövetett. Cole teljesen tanácstalan, mert elképzelni sem tudja, ki gyűlölheti őt annyira, hogy képes legyen egy ilyen súlyos bűncselekményre. A főhős mindenre elszántan a fiú keresésére indul. / Geraldine Brooks: Csodák éve: 1966 tavaszán kitör a pestis a Derbyshire megyei Eyamben, és a falusiak megegyeznek abban, hogy elzárják magukat a külvilágtól, nehogy a járvány továbbterjedjen, de így is képtelenek megállítani. Anna Frith, a fiatal özvegy és anya számol be a tragédiákkal sújtott év fájdalmas és megvilágosodást hozó eseményeiről, amelyek a véget és egyben az őj kezdetét is jelentik. Nagyon erőteljes és rendkívüli az elsőkönyves szerző regénye, amely Eyam különös történetéről szól.

Sorozatcím:
Válogatott Könyvek 40.
Fordítók:
Révbíró Tamás, Csaba Emese, Pelle Csilla, Bornai Tibor
Kiadó:
Reader's Digest
Kiadás éve:
2005
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
GGP Media
ISBN:
9639562211
Kötés típusa:
nyl-kötés kiadói borítóban
Terjedelem:
574 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 21.50cm
Súly:
0.65kg
Kategória:
Dan Brown: A Da Vinci-kód 6
Emily Grayson: A csillagvizsgáló 204
Robert Crais: Az utolsó detektív 288
Geraldine Brooks: Csodák éve 434

Crais, Robert

Crais, Robert  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2006
Antikvár könyv
1 600 Ft 800 Ft
30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2009
Antikvár könyv
3 000 Ft 2 100 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 500 Ft 1 050 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020. 07. 25. 12:29

    Nagyon jó kis válogatás Dan Brown regénye mellett érdemes elolvasni a Csodák éve művet is. Ajánlom.

  • 2020. 03. 05. 14:34

    Kíváló regény. Az író továbra is tartja a magas szinvonalat