Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A dadogó gyilkos

A dadogó gyilkos - Kristóf Attila - Régikönyvek
(1 vélemény)

"Az égés helye, az erdősarok, két kilométernyire volt a háztól. Majdnem egy óráig tartott, amíg az öreg a hóban odaért. Közben minden láng kialudt. A kocsironcs körül megolvadt a hó. A fém füstölgött, ahogy a nagy bolyhos pelyhek ráhullottak. Az öregember megállt a kiolvadt fekete részen, és kiáltott: – Van itt valaki? A kutya közelebb ment a roncshoz, felágaskodott, a kolonc koppant a lábán. – Na lám – mormogta az öreg –, nincs itt egy lélek. Körbetopogta az autót, érezte az égett gumi bűzét, forróság csapta meg. Kigombolta mellén a bekecset, és megint kiáltott. Aztán lámpáját letette a földre. Kampós végű faágat tört, s a forróság szélén állva megpróbálta kinyitni a kocsi ajtaját. Sokáig bajlódott vele, míg sikerült. A kinyíló ajtón fekete tömeg bukott a földre. A kutya megugrott, a kolonc csattant a lábán."

Sorozatcím:
Kentaur könyvek
Borító tervezők:
Szák András
Kiadó:
Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1988
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
963153622X
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
267 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Kristóf Attila

1938 - 2015
Kristóf Attila (írói álneve: Shriek Black) (Csikvánd, 1938. április 12. – Budapest, 2015. május 17.) magyar író, újságíró. Testvére, Kristóf Ágota író, felesége Ujlaki Ágnes újságíró.

Kristóf Attila  további könyvei

33%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 402 Ft
33%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 500 Ft 1 005 Ft
43%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 342 Ft
akár 63%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020.05.24. 20:54

    Ismétlődő gyilkosságok: taxisok, vendéglátós esik áldozatul, a közös egy különös, házilag eszkábált fegyverből kilőtt golyó. A "monstre" nyomozás sikerrel jár, de az elkövető az elfogás közben életét veszti, az akta az irattárba kerül. Dér Ádám kriminálpszichológus (immár tanszékvezetőként) ennek az elemzését adja két vöröshajú hallgatójának: egy csodaszép, sejtelmes, libbenő lánynak és egy elálló fülű, dagadt, már-már számítógép-memóriájú és - természetesen - évfolyamtársnőjébe szerelmes - fiúnak. Lezárt ügy, kihűlt nyomok, de meg kell ismerkedni a nyomozókkal, a tanúkkal, az utolsó, "majdnem-áldozattal' (és ezáltal sok különböző hellyel és helyzettel), míg kiderül: a gyilkos dadogott. Vagy mégsem? Talán az is lehet, hogy a rutin környezettanulmányokon túl mégis van kapcsolat az áldozatok között? Valami nyugtalanítja Dér Ádámot...