Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A Dosadi kísérlet

A Dosadi kísérlet - Herbert, Frank - Régikönyvek
(1 vélemény)

Egy távoli, elszigetelt bolygó lakóit – a galaxis népeinek kísérlete „jóvoltából” – éhínségek, háborúk pusztítják. A nélkülözés azonban nem csupán könyörtelenné, ravasszá is tette őket. Módot találnak rá, hogy áttörjenek az áttörhetetlen Istenfalon, hogy bosszút álljanak a kísérlet kiagyalóin – s az egész Univerzumon…

Sorozatcím:
Valhalla Páholy - Science fiction
Borító tervezők:
Ian Wurts
Kiadó:
Valhalla Páholy
Kiadás éve:
1994
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Athenaeum r-t. nyomása
ISBN:
9638353414
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
443 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 18.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:

Herbert, Frank

1920 - 1986
Frank Patrick Herbert (Tacoma, Washington, 1920. október 8. – Madison, Wisconsin, 1986. február 11.) sokoldalú amerikai sci-fi író, akinek érdeklődése és tudása számtalan területet érintett és ez regényein is megmutatkozik. Fő műve, A Dűne az egyik legösszetettebb és legsokrétűbb mű a világirodalomban. Ez a regénye ma sikeresebb mint valaha, és az elmúlt évek alatt több tucat nyelvre fordították le, és közel 20 millió példányt adtak el belőle. Elnyerte a Hugo- és a Nebula-díjat is.

Herbert, Frank  további könyvei

23%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
3 500 Ft 2 695 Ft
23%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
700 Ft 539 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 02. 07. 13:31

    Amikor a kalebánok először küldték el nekünk hatalmas, fémből készült "labdáik" egyikét, ezzel tudtunkra adva, hogy ezennel felajánlják csillagközi utazásra való dimenzióajtóik használatát, az Érző Lények Konföderációjában sokan megkérdőjelezhető céljaikra kezdték felhasználni ezt a csillagokból aláhullott ajándékot. Mind az Árnyékkormány, mind a gowachinok egy része látta már, ami mostanra nyilvánvalóvá vált: hogy a csupán másodperceket igénybe vevő csillagközi utazás olyan hatalmat jelent, mely az alávetett népek tömegeit szakíthatja el a külvilágtól.
    A Dosadi Kísérlet kezdeteiről szóló megfigyelések sokkal korábbi keletűek, minthogy Jorj X. McKie, Különleges Szabotőr felfedezte volna, hogy univerzumunk látható csillagai vagy kalebánok, vagy azoknak a konföderációs űrben való megnyilvánulásai.