Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

A főzés alapkönyve

A főzés alapkönyve - Régikönyvek
A főzés alapkönyve - Régikönyvek A főzés alapkönyve - Régikönyvek A főzés alapkönyve - Régikönyvek
(0 vélemény)
Fordítók:
Károlyi Eszter
Kiadó:
Magyar Könyvklub
Kiadás éve:
2002
Kiadás helye:
Budapest
ISBN:
9635477163
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
168 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 23.00cm, Magasság: 24.00cm
Súly:
0.50kg
Kategória:
L rés.:
Alapvető tudnivalók 4. oldal

Az evés élvezet 6. oldal
Okosan vásárolni 8. oldal
Hűvös alapok o. oldal
Alapvető élelmiszerkészlet 02. oldal
A gyors .17 14. oldal

Etelkészttés 08. oldal
Főzés bő vízben 2o. oldal
Kíméletes főzés 22. oldal
Párolás 8 gőzölés .4. oldal
Hirtelen sütés 26. oldal
Lassú sütés 8 pörkőlés 28. oldal
A wok és az olajban sütés 30. oldal
A fantasztikus 14 32. oldal


H. rész:
Alapvető receptek 36. oldal

Tészta, burgonya & egyebek 38. oldal
Tudnivalók 40. oldal
Receptek 40. oldal

Saláták & levesek 64. oldal
Tudnivalók 66. oldal
Receptek 68. oldal

Mártások & krémek 84. oldal
Tudnivalók 86. oldal
Receptek 88. oldal

Halak loo. oldal
Tudnivalók lo0. oldal
Receptek 004. oldal

Húsok 006. oldal
Tudnivalók 008. oldal
Receptek 000. oldal

Zöldségek 030. oldal
Tudnivalók 134. oldal
Receptek 036. oldal

Edességek 048. oldal
Tudnivalók 030. oldal
Receptek 050. oldal

A nem alapfokú lexikon 060. oldal
Tárgymutató 064. oldal
Impresszum 068. oldal.

Sälzer, Sabine

Sälzer, Sabine  további könyvei

20%
Kiadás éve: 2002
900 Ft 720 Ft (20%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...