Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A főzés technikája

A főzés technikája - Kiss Ferenc - Régikönyvek
A főzés technikája - Régikönyvek A főzés technikája - Régikönyvek A főzés technikája - Régikönyvek A főzés technikája - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó
Kiadás éve:
1985
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Sylvester János Nyomda
ISBN:
9631053822
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
267 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:

Kiss Ferenc

Kiss Ferenc  további könyvei

40%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1984
Antikvár könyv
1 400 Ft 840 Ft
akár 60%
Hűségpont:
 
30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2012
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 400 Ft
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 800 Ft 900 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...