Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A halál színháza Fantasy antológia

A halál színháza - Bán Mór, Parker, Daniel Duncan, Rowland, Douglas, Fayard, Colin J., Muldoom, Eric, Salina, Susan, Sandstone, Gabriel, Rascal, Benjamin, Leonard Norseman, Newman, Allen - Régikönyvek
A halál színháza - Régikönyvek A halál színháza - Régikönyvek
(1 vélemény)

A Halál Színháza tehát létezik! Rigel Zhíliából érkezett vándorszíneszektől hallott először a legendás helyről, de sosem tulajdonított nagyobb jelentőséget a róla szóló meséknek. Amióta világ a világ, a papok, harcosok, varázslók, sőt még a különféle kézműves mesterségek művelői is "szent" helyek, csodálatos történetek kiagyalásával igyekeznek öregbíteni választott mesterségük hírnevét, s ez alól a művésznépség sem képezett kivételt. A színészek, írók, bárdok számára Morethil teátruma volt a Dicsőség Csarnoka. Rigel Leviantharyss, az ifjú nordesi költő hosszú utat tesz meg Maldiberan nyugati csücskéből Zhíliába, a kemwelli Tufan városába. Ám a megkülönböztetett kevesek számára létező színházba, bejutni szinte lehetetlen. Ám Rigel nem törődik sem az ogár őrökkel, sem a pokolkutyákkal, mert tudja, hogy a legendás falakon belül sorsa új fordulatot vesz... A címadó regény mellett többségében komor hangulatú fantasy írások olvashatók e kötetben, melyek a Káosz Világán, Kárpáthiában vagy Soraabiában játszódnak.

Sorozatcím:
Cherubion Fantasy Exkluzív
Kiadó:
Cherubion Könyvkiadó
Kiadás éve:
2002
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9639346454
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
391 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.50cm, Magasság: 20.50cm
Súly:
0.30kg
Kategória:
Köszönetnyilvánitások
A KÁOSZ VILÁGA:
Douglas Rowland: A Halál Színháza
Colin J. Fayard: Kihűlt hamvak
Eric Muldoom: Lovag a ködböl
Susan Salina: Az Első Fiú
Gabriel Sandstone: A leghatalmasabb
Benjamin Rascal: A Quetter Királyság

Leonard Norseman: Feltámadás
Allen Newman: Thule: A világ vége

SORAABIA:
Daniel Duncan Parker: Ég veled, barátomKÁRPÁTHIA:
mKÁRPÁTHIA:
Bán Mór: A Kéreg népe

Bán Mór

1968 -
Bán János (írói nevei: Bán Mór, Kim Lancehagen, Gran Goa, Kecskemét, 1968. december 2. –) magyar fantasy és sci-fi író, újságíró. 2008-tól történelmi témájú könyveket is ír. Legnépszerűbb regénysorozata a Hunyadi-ciklus.

Bán Mór  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1862
Antikvár könyv
4 000 Ft 2 800 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 600 Ft 1 120 Ft
50%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1888
Antikvár könyv
9 600 Ft 4 800 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2019. 03. 30. 18:47

    Nagyon jó könyv!!