Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A HAZÁÉRT - A MAGYAR HONVÉDSÉG MÚLTJA ÉS JELENE 1848-2004

A HAZÁÉRT - A MAGYAR HONVÉDSÉG MÚLTJA ÉS JELENE 1848-2004 - Dr.Csikány Tamás, Dr.Szabó József János, Dr.Horváth Csaba - Régikönyvek
(0 vélemény)

A Magyar Honvédség másfél évszázados történetét átfo- gó kötet, a kezdetektől - a nemzeti haderő megteremté- sétől és hősi harcaitól - napjainkig, a sorozott had- sereg megszűnéséig mutatja be a Hazáért szolgáló hon- védség szervezését,hadi cselekményeit,küzdelmeit.A szerzők tanulmányaikban az eseményekkel együtt szá- mos hadvezérről, katonai vezetőiről is közölnek élet- rajzi leírásokat.Az igényes szerkesztésű kötetet több száz korhű fotó, a tárgyalt eseményekhez kapcsolódó-, kiegészítő dokumentumok, jegyezetek és katonai vázla- tok színesítik. Az egyes fejezeteket összefoglalás, időrendi áttekintés és a felhasznált irodalom jegyzé- ke zárja le.

Kiadó:
Szaktudás Kiadó Ház Zrt.
Kiadás éve:
2006
Kiadás helye:
Budapest
ISBN:
9639553956
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
448 oldal
Méret:
Szélesség: 2.05cm, Magasság: 2.85cm
Kategória:

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...