Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A kupolaváros titka

A kupolaváros titka - Nemere István - Régikönyvek
A kupolaváros titka - Régikönyvek A kupolaváros titka - Régikönyvek
(1 vélemény)

Ki ne emlékeznék a Műkincsrablók a kisbolygón című fantasztikus regény három kis hősére, Donra, Larsra és Arielre. A jókedvű, egymást folyton ugrató, nagy tettekre is kész jó barátok ezúttal izgalmas feladat előtt állnak. Saját maguk vezette űrhajón egy űrhajósképző tanfolyam felvételi vizsgájára utaznak. Az időt persze izgatott tanulással töltik - de nem sokáig. Engedelmeskedniük kell a meteorriadóban elhangzó parancsnak. Szálljanak le a Mars felszínére, ahol a kupolavárosban találnak majd védelmet.... A három fiú engedelmeskedik a parancsnak, s ezzel kezdetét veszi a félelmetes, titokzatos, lélegzetelállítóan izgalmas események sora! A regényről tudni kell még, hogy a Műkincsrablók a kisbolygón című regény önállóan is olvasható folytatása.

Illusztrátorok:
Jenkovszky Iván
Kiadó:
Móra Könyvkiadó
Kiadás éve:
1982
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
963112617X
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
229 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.50cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
TARTALOM

Első fejezet
AZ ŰRHAJÓTÖRÖTTEK 5

Második fejezet
REJTÉLYES ESEMÉNYEK • 33

Harmadik fejezet
AZ. IDEGENEK FORTÉLYAI 61

Negyedik fejezet
ISMÉT VESZÉLYBEN 89

:Ötödik fejezet
HOMOKVIHAR
ÉS KUPOLARIADÓ 117

Hatodik fejezet
,CSÚFOS HALÁLLAL
LAKOLSZ!..." 141

Hetedik fejezet
A KAPCSOLATFELVÉTEL 167

Nyolcadik fejezet
SZEMTŐL SZEMBEN
..AMAZOKKAL" 197

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 900 Ft 1 330 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 000 Ft 700 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2019.04.28. 10:34

    Kellemes, szórakoztató olvasmány akármilyen korosztály számára. Könnyen érthető, izgalmas könyv. Érdemes elolvasni!