Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

A legnagyobb bolond I-II. kötet

A legnagyobb bolond I-II. kötet - Régikönyvek
A legnagyobb bolond I-II. kötet - Régikönyvek A legnagyobb bolond I-II. kötet - Régikönyvek A legnagyobb bolond I-II. kötet - Régikönyvek A legnagyobb bolond I-II. kötet - Régikönyvek
(1 vélemény)
Sorozatcím:
Rákosi Jenő művei
Kiadó:
Franklin - Társulat
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Franklin Társulat nyomdája
Kötés típusa:
egészvászon
Terjedelem:
183+178
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 19.50cm
Súly:
0.34kg
Kategória:

Rákosi Jenő

1842 - 1929
Mindszenti Rákosi Jenő, született: Kremsner Jenő (Acsád, 1842. november 12. – Budapest, 1929. február 8.) magyar író, újságíró, színházigazgató, lapszerkesztő, főrendiházi tag, a Magyar Tudományos Akadémia levelező, a Kisfaludy Társaság rendes és a Petőfi Társaság tiszteletbeli tagja.

Rákosi Jenő  további könyvei

Az Ön véleménye

Vélemények a könyvről

  • 2017.09.01. 11:55

    1849. utáni világ, még nem olvastam, de a leírás felkeltette az érdeklődésemet:
    „Az 1849 utáni önkényuralmat nyögi az ország, amidőn az Istentől és embertől elrugaszkodott Ergerberger Flórián, élete végén úgy rendelkezik, hogy vagyonát arra hagyja, „aki legméltóbban viseli ezt a földi nyomorúságot”, vagyis a legnagyobb bolondra. Ugyanezen idő tájt egy országvezetésre méltó, de életunt ifjú gróf fogadást köt, melynek tárgya nem más, mint a gyönyörű fiatal színésznő: Pipiske kisasszony erénye. S mikor egy „talián” medvetáncoltató egy külföldről becsempészett rejtélyes levelet bíz a nevezett kisasszonyra, olyan bonyodalmak veszik kezdetüket, amelyek a legizgalmasabb romantikus kalandregényekhez teszik méltóvá ezt az elfeledett könyvet. Ármány és szerelem, botrány, összeesküvés és üldözés – megszakad a szív, s végül még az is kiderül, kit illet meg a címbeli „megtisztelő” cím.”