Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A lélekelemzés legújabb eredményei

A lélekelemzés legújabb eredményei - Sigmund Freud - Régikönyvek
A lélekelemzés legújabb eredményei - Régikönyvek A lélekelemzés legújabb eredményei - Régikönyvek A lélekelemzés legújabb eredményei - Régikönyvek A lélekelemzés legújabb eredményei - Régikönyvek
(0 vélemény)

Sigmund Freu. A lélekelemzés legújabb eredményei. Debrecen, 1943, Grünmann Sándor (Pannonia Könyvnyomda). 216, 8 p. (Ampelos Könyvek). Fordította Dr. Lengyel József. Kiadói félvászon-kötés, papírborítóban. / A „Bevezetés a pszichoanalízisbe" azon előadásaimat tartalmazza, melyeket az 1915/16., illetve az 1916/17. évfolyamok téli féléveiben tartottam meg a bécsi elmeklinika egyik előadótermében valamennyi fakultásról összegyűlt vegyes hallgatóság előtt. Az első félév előadásait rögtönöztem és közvetlenül az előadások megtartása után írtam le, a második félév előadásait a közbeeső salzburgi nyaralásom alatt szerkesztettem meg s a következő télen szószerint előadtam. Abban az időben még rendelkeztem fonografikus emlékező képességgel. Ezzel ellentétben ezen új előadásokat sohasem tartottam meg. Előrehaladott korom időközben felmentett azon kötelezettség alól, hogy az egyetemmel - bárcsak külső - kapcsolataimat előadások tartásával kifejezésre juttassam, egy sebészeti műtét pedig megfosztott előadóképességemtől. Tehát csak fantáziám játéka, hogy magamat ezen előadások alatt ismét az előadóterembe képzelem; ez talán segítségemre lesz abban, hogy a tárgyban való elmélyedés közben mindig elsősorban az olvasó igényeire legyek tekintettel.

Sorozatcím:
Ampelos Könyvek I.
Fordítók:
Dr. Lengyel József
Kiadó:
Grünmann Sándor
Kiadás éve:
1943
Kiadás helye:
Debrecen
Nyomda:
Pannonia Könyvnyomda Vállalat
Kötés típusa:
félvászon, kiadói papírborítóban
Terjedelem:
216 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.40kg
Kategória:
Előszó
Az álomtan reviziója .
Az álom és az okkultizmus ....
A lelki személyiség felbontása
A szorongás és ösztönélet
A nőiség
Felvilágositások, alkalmazások, tájékoztatások
Pszichoanalizis és világnézet ....

Sigmund Freud

Sigmund Freud  további könyvei

40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 500 Ft 1 500 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
3 500 Ft 2 100 Ft
40%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1990
Antikvár könyv
1 500 Ft 900 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
4 000 Ft 2 400 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...