Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A magyar forradalom titkos története

A magyar forradalom titkos története - Szatmári Jenő István - Régikönyvek
(2 vélemény)

Valószínűleg mindenki hallott már az 1956-os magyar forradalomról (egy eddigi ellenforradalom...) a pesti srácokról, a Corvin közi harcokról, a Széna téri csatáról és az azt követő szovjet megszállásról. De vajon ismerjük-e a forradalom kulisszatitkait, a titkos, máig hivatalosan fel nem fedett eseményeket? A szerző meggyőződése, hogy az ördög megint a részletekben bújik meg, és ez alkalommal, alighanem igaza is van... "Nagy érdeklődéssel olvastam Szatmári Jenő István könyvét. Számtalan kérdőjelet tesz 1956-os forradalmunk még ma sem ismert eseményei mögé. Ezeknek kezük-lábuk van. Gondolkodásra késztetnek, továbbkutatásra. Van, amit azonnal elvethetünk, van, ahol tovább kell kutatnunk, mert a szerző jó szimattal "aranyrögre" talált. Ajánlom mindenkinek neuralgikus pontjait. És akar, illetve tud elgondolkodni rajtuk" Gosztonyi Péter

Kiadó:
Vagabund Kiadó
Kiadás éve:
2006
Kiadás helye:
Kecskemét
Kiadás:
Második kiadás új, változatlan kiadása
Nyomda:
Fett Print Nyomda
ISBN:
963968502X
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
207 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 19.50cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Szatmári Jenő István

Szatmári Jenő István  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2019.11.30. 15:05

    56-ról új szempontokat vetett fel. Hiteles személy ajánlotta. Csomó függő kérdést felvetett, ex catedra választ nem tudott mindenre adni, de nagyon figyelemre méltó megállapítások olvashatók. Mindenképp célszerű elolvasni.

  • 2019.11.01. 21:11

    Nem rossz.