Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A Magyar Viseletek Története

A Magyar Viseletek Története - Nagy Géza, Nemes Mihály - Régikönyvek
A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek A Magyar Viseletek Története - Régikönyvek
(0 vélemény)

A magyar viseletek története. Rajzolta és festette: Nemes Mihály. Szövegét írta: Nagy Géza. Budapest, 1900. Franklin-Társulat. 1 t. (díszcímlap, színes kőnyomat) + XXXIX t. (színes kőnyomat) + 71 t. (fekete-fehér divattörténeti rajzok) + XLVII + [1] + 240 + [2] p. Folio. Első kiadás. Ez az 1900-ban megjelent reprezentatív kötet összefüggő képet nyújt a magyarság viseletéről a legrégibb időktől kezdve egészen a századfordulóig. A ritka szépségű képsorozatokat Nemes Mihály állította össze és festette meg, a viselettörténetet pedig minden részletre kiterjedően Nagy Géza írta. Hiler 648. p. Festett kiadói egészvászon kötés.

Kiadó:
Franklin-Társulat
Kiadás éve:
1900
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
festett egészvászon
Terjedelem:
240
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 29.00cm, Magasság: 34.00cm
Kategória:

Nagy Géza

Nagy Géza  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
akár 60%
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...