Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A második világháború története

A második világháború története - Commager, Henry Steele - Régikönyvek
(3 vélemény)

A második világháború története valójában helyszíni közvetítés a második világháború legkülönbözőbb eseményeiről, pontosan úgy, ahogyan ezt a nagyon is mai szót és fogalmat érti és használja mindenki, aki valaha is hallgatott rádiót a háború izgalmas és gyötrelmes esztendeiben. Ez a gazdag mű az egész háborút felöleli és mert a háború eseményeiről nemcsak a történetíró, hanem az Egyesült Államok és Nagy Britannia legkiválóbb haditudósítói számolnak be lenyűgöző elevenséggel, a hatalmas munka nem a statisztikai adatok száraz halmaza, hanem izgalmas olvasmány, amely egészen a világháború végső akkordjáig, az atombomba bevetéséig világítja meg az eseményeket.

Fordítók:
Máthé Elek
Borító tervezők:
Horváth Péter
Kiadó:
Holnap Kiadó
Kiadás éve:
1996
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
Ötödik kiadás
Nyomda:
Szekszárdi Nyomda Kft.
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
439 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.50kg
Kategória:

Commager, Henry Steele

Commager, Henry Steele  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1995Holnap Kiadó Kft.) 2020. 02. 22. 22:00

    Nem sokkal a háború után adták ki, így számos megállapítása felett eljárt az idő, inkább népszerűsítő jellegű, de használható mű.

  • (1991Holnap Kiadó) 2019. 12. 07. 17:56

    Ez a könyv olyan lett, hogy se nem hosszú, se nem rövid, valahogy pont jó egy kellően részletes áttekintéshez, nem csak Európára koncentrálva, hogy a kitekintésünk is meglegyen a távoli tájakon dúló háborúra.

  • (Uj Idők Irodalmi Intézet Rt.) 2019. 03. 29. 15:53

    Jó ár-érték arány.