A pH Csoda Étkezzen kiegyensúlyozottan és nyerje vissza egészségét!

Intsen búcsút az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös kilóknak, a testi fájdalmaknak, és a betegségeknek! Üdvözölje az új életerőt, a szellemi frissességet, egy egészségesebb, egy karcsúbb és rugalmas testet. A kulcs? Az Ön egészsége a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével Ön megteremti-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetében. Ez egy teljesen új, bizonyítottan működő táplálkozási program, amely jó hatással lehet szervezetének kémhatására, segíti az életerő visszanyerését és az egészség megőrzését. Fedezze fel, milyen hatással lehet Önre: - Az alacsony szénhidrát- és magas rosttartalmú reggeli, amely talán a legnagyobb étrendbeli változtatás. - A tisztítókúra - folyékony méregtelenítés azért, hogy a test megszabaduljon a méreganyagoktól, és rendeződjön az emésztés, valamint az anyagcsere. - A test megszabadítása káros baktériumoktól, élesztő- és penészgombáktól. - A lúgosító ételek - paradicsom, avokádó, és zöldségek - valamint, ezek vegyítése enyhén savas ételekkel, mint amilyen a hal, a gabona, és bizonyos gyümölcsök, hogy ínycsiklandó és finom ételek készüljenek. - Az étrend-kiegészítők - hogyan válasszunk, vásároljunk, és hogyan határozzuk meg a számunkra megfelelő adagolást. - A víz, legfontosabb italunk - hogyan győződjünk meg arról, hogy a miénk jó minőségű, tiszta, és bőséges mennyiségű.
- Fordítók:
- Marosi Gyöngyi, Gulyás Ági
- Borító tervezők:
- Katona Klári
- Kiadó:
- MG Európa Kft
- Kiadás éve:
- 2007
- Kiadás helye:
- Budapest
- Nyomda:
- Kaposvári Nyomda Kft.
- ISBN:
- 9789630635042
- Kötés típusa:
- ragasztott papír
- Terjedelem:
- 341
- Nyelv:
- magyar
- Méret:
- Szélesség: 14.50cm, Magasság: 21.00cm
- Kategória:
L *s= Az elmélet 3
L Egészség az Új Biológia szerint 4
• Alapok: a savak, a vér és a candida 14
• Az emésztésről 42
4. A helyes táplálkozás 55
f 5 Az vagy, amit megiszol: víz, levek és a „Zöld ital" 102
S_ Az ételek kombinálása 112
rész: A program 121
- Átállás 124
8. Tisztítókúra 138
9. Motiváció 156
10. Étrend-kiegészítők 167
11. A részek összeillesztése 202
III. rész: Receptek 215
A megfelelő recept kiválasztása 216
Saláták 225
Salátaöntetek 235
Levesek 241
Főételek 257
Köretek 292
Szószok 303
ízesítők, mártások, pástétomok és töltelékek 307
Levek 321
Dió- és mogyorófélékből, magvakból készült tejek 325
Kenyerek 326
Ropogós rágcsálnivalók 328
Sütemények és desszertek 333
Egyes hozzávalók helyettesítői 335
A szerzőkről 336
Szómagyarázat 337
Az Ön ajánlója
Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...