Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A vegetárius főzés örömei 200 indiai recept

A vegetárius főzés örömei - Egyedi Péter, Bányai Géza - Régikönyvek
A vegetárius főzés örömei - Régikönyvek A vegetárius főzés örömei - Régikönyvek A vegetárius főzés örömei - Régikönyvek A vegetárius főzés örömei - Régikönyvek A vegetárius főzés örömei - Régikönyvek
(0 vélemény)
Illusztrátorok:
Locher Erika, Török Jolán
Borító tervezők:
Favics Péter
Kiadó:
International House
Kiadás éve:
1983
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2. javított kiadás
Nyomda:
Révai Nyomda Egri Gyáregysége
ISBN:
9635002491
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
176 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 15.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
Somezesés 11 Karfiol 1 35

• ",.:=--ezés 15 Karfiol 2 36

A = zoanyagai 19 Karfiol paradicsommártóssal 36

I cészíthető fontos Káposzta 37
oltok 23 Zöldborsó 38
vaj) 23
Borsó és mogyoró 39
--cz _ -c és sajt
é ponír) 24 Kínai cukorborsó 39

tejböl 25 Kínai cukorborsó zöldborsóval 40

25 Babcsíra 41

• 25 Zöldbab és padlizsán 41

tej (khodzsa) 26 Spenót, padlizsán és csicseri
borsó 42
:.,..t.ztej 26
Padlizsán és cukkini 43
• k 27
Padlizsánfőzelék 44
_-tos burgonya 29
Tört padlizsán
----ás burgonya 29 (padlizsánbharata) 44

-=-_irgonya 30 Padlizsán zöldbabbal 45

és paprika 31 Padlizsán, paradicsom
-t-t burgonya és káposzta 31 és csicseri borsó 46
Padlizsán és paradicsom 46
t burgonya és karfiol
.oghurtban 32 Paradicsomos bab 47

Karfiol és burgonya 33 Paradicsomos tök 48

Nedves karfiol és burgonya 33 Paradicsomos kukorica 48

Nedves karfiol 34 Paradicsomos főzelék 49


Cékla 50 Citromos rizs 81

Zöldpoprika 51 Fűszeres rizs 81

Cukkini és paprika 51 Földimogyorós rizs 82

Hölgyujj és kókusz 52 Rizs borsóval és mogyoróval 82

Gopál leveses főzeléke (sukta) 52 Piláf (pulov) 83

Száraz curry 53 Zöldbobos rizs 84

Ganapati kedvence 54 Spenótos rizs 84

Nárájan kedvence 55 Kukoricás rizs 85

Dámodor kedvence 57 Burgonyás rizs 86

Könnyű főzelék (Mukunda) 58 Piros rizs 86

Savanyú-édes főzelék 59 Zöld rizs 87

Mandulós főzelék 59 Szivárványrizs 88

Almafőzelék 60 Puffasztott rizs 89

Sajtos paraj (panír palak) 61 Túrós, fűszeres rizsestál (birjoni) 89

Indiai paraj (sok) 62 Kenyérfélék 91

Zöldfőzelék (bhadzsi) 62 Csapáti (India kenyere) 93

Bengáli búzadarás főzelék Góvinda csapáti 94
(upma) 63 Puri (lángoska) 94
Maharadzsaleves 64
Édes puri 95
Leveses fözelék 65
Csipetke (Són) 95
,lámunaleves 66
Dobi (hüvelyesek) 69 Parato (laska) 96
Csicseri borsó joghurttal 71 Burgonyás parata 97
Csicseri borsó pikánsan 71 Karfiolos parata 98
Csicseri borsó és mogyoró 72 Kenyérrudacskák 98
Indiai borsóleves 1. (dahl) 73 Csudinudli 99
Indiai borsóleves 2. (dahl) 74 Radzsasztháni édes szeletek
(szophai pillasz) 99
Kitri 75 Kókuszkenyér 100
Kemény dahl 75 Csemegék 103
Dahlpalacsinta 76 Zöldséggel töltött sütemény

Lencse 77 (szomósza) 105

Rizsek 79 Pikáns töltött tészta (kacsori) 106


1I niIó, zöldségek (polaíra) 107Füge- és datolyacsatni 131

(1y11~lespakÓra Rebarbarás-epres csatni 132
(bundás gyümölcs) 108
Paradicsomcsatni 132
91111 .ajt (panír) 109
Zöldparadicsom-csatni 133
lIUII padllzsánkocka
(padlizsánbirla) 110 Édességek 135

Ilwunnyakeksz 111 Halova 137

Ihnuonyalabdák Gyümölcsös halava 137
paradicsommártásban 111 Kesar halava 137
Izgii túrólabdák mártásban Répahalavo 138
(kofta 1) 112
int% labdák mártásban Sárgaborsó-halava 138
(kotla 2) 114 Burgonyahalava 139

I ulniborsó-bara jughurtban 115 Banánhalava (kela halava) 140

lotjhurtos leves (kadi) 116 Mandulahalava 141

!inlótók 117 Kókuszhalava 142

Salátakrém 119 Félholdak 142

libmkoraita Mennyei banánok 144
(joghurtos uborkasaláta) 119 Citromos banán (banánszabal) 144

Uborkasaláta 120 Karamellás sütőtök 145
uborka-spárgo saláta 120
Fánkocskák gyümölcsjoghurtban
iöldbabsoláta 121 (malpuri) 145

Zöldségsaláta 121 Édes rizs 146

Céklasaláta 122 Valami más 148

Zöldséges savanyúság 122 Indiai puding (firni) 148

Almasaláta 123 Puding 149

Gyümölcssaláto 124 Tejszínes rizs (khir) 150

Gyümölcssaláta házi túróval Tejfölös teljes búza 150
(csanával) 124 Grillázs (nakaldana) 151
Csatni 127

Almacsatni 129 (kókusznakaldana) 151

Szilvacsatni 129 Perkelt dió 152

Csatni almából és szilvából 130 Édes kókuszgolyók 152

Banáncsatni 131 Mazsola és mogyoró 153


Édes golyók tésztagyöngyből Túrókrém 164
és mazsolából (luglu) 153
Sáfrányos joghurtkrém (srikant) 164
Édes csicserilapocskák 154
Sárgarépa és tej (gadzsa khir) 165
Édes golyók (laddu) 155
Gyümölcsös sűrített tej (kulfi) 165
Kókuszos édes golyók
(Visnumurti) 155 Tej föle gyönyör 166

Haribolgolyócskák 156 Khodzsacsónakocskák 166

Burgonyalabdák 156 Mandulás falat (pera) 167

Édes burgonyalabdák szirupban 157 Kókuszos puding (haszpia) 167

Brahmin spagetti 157 Karamell 168

Sült derelye szirupban Kókuszkaramell (börfi) 168

(dzsibe gadzsa) 158
Kókuszbörfi 169
Ropogós pereckék szirupban
(dzsallebi) 159 Gyors börfi 169

Túrókocka-különlegesség Italok 171

(szandes) 159 Tej 173

Gyümölcsszandes 160
Masszalatej 173

Sáfrányos szandes 160
Banánnektár 174
Kardamomos túrógolyó szirupban
(raszaboli) 161 Joghurt édesen (dahi) 174

Túrógolyó szírupban (raszagula) 161Joghurt sósan (laszi) 175

Bengáli raszagula
(túrógolyók szirupban) 162 Nektár 175

Édes labdacsok (gulebdzsamon) 163 Tejsavóital 175

Ropogós édes túrógolyó Görögdinnyesörbet 176
(Csandramurti) 163


Egyedi Péter

Egyedi Péter  további könyvei

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...