Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A végtelen vonal Legenda a golyóstollról

A végtelen vonal - Moldova György - Régikönyvek
(2 vélemény)

Mikor magukra maradtak, Weiss végigjáratta tekintetét Goy arcán: - Szóval maga a "blőde magyar"? - kérdezte visszafogott hangon. - Már megbocsásson, de miért vagyok én bolond? - Mert fejjel megy a falnak, holott tudnia kell, hogy a fal mindig keményebb, mint a mi fejünk. - Én meg azt tapasztaltam, hogy ha az ember komolyan elszánja magát, hogy nekimegy, a fal gyakran meghátrál előle. - Mire alapozza ezt a feltevését? - Például arra, hogy Ön most itt van. - Magánemberként nekem is az a véleményem, hogy Bíró nem korrekt módon járt el Önnel szemben, legalább azt a néhány ezer dollárt meg kellett volna térítenie, melyet Ön a kísérletek során készpénzben kifizetett neki. Ez az érzelmi körülmény azonban magától elesik, Dieser Ugnlückliche Bíró, az a szerencsétlen Bíró már csak a nevével van jelen a cégünkben, gyakorlatilag nincs köze hozzá, semmiféle tulajdonjoggal nem rendelkezik. Ezt persze nem verjük nagydobra, a nevének komoly vonzereje van. Goy elégtétel helyett önkéntelen sajnálatot érzett egykori partnere iránt. Nyomasztotta hogy közös munkájuk minden nyoma szétfoszlott, a golyóstoll sorsának intézése végképp idegen kezekbe került.

Borító tervezők:
Flohr János
Kiadó:
Ico Rt.
Kiadás éve:
2001
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Gyomai Kner Nyomda Rt.
ISBN:
9630057115
Kötés típusa:
kemény papírkötés
Terjedelem:
192
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 22.50cm
Kategória:

Moldova György

1934 -
Moldova György, Reif (Budapest, 1934. március 12. –) Kossuth-díjas magyar író, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja. A legolvasottabb kortárs magyar író. Legfőképpen a riport és a szatíra műfajában alkot.

Moldova György  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2021. 03. 21. 22:58

  • (2017Urbis Könyvkiadó Kft.) 2020. 02. 14. 8:47

    Ezt a magyar feltalálót nagyon lehet szeretni, Moldova jól írja le a történetet.