Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A vérfarkas éjszakája

A vérfarkas éjszakája - Leslie L. Lawrence - Régikönyvek
(1 vélemény)

„A ​Spitzhorn lábánál korán esteledik. Kellemes szénaillat áradt felénk egy udvarból. Müller felvillantotta a zseblámpáját, amikor fekete felhőfoszlányok úsztak a hold felé – Az ördögbe is – szitkozódott –, a végén még kitöröm a lábam, pedig rövidesen megtelik a hold. – Közeledik a Vérfarkas éjszakája – mondtam. Szemrehányóan rám nézett, és megcsóválta a fejét. – Feltétlenül le kell mennünk abba a kocsmába? Mintha idefenn nem ihatnánk whiskyt vagy sört… Éppen válaszolni akartam, hogy megígértük, amikor a telehold ezüstös tányérja megszabadult a felhők fogságából, és felragyogott a hegycsúcs fölött. A fenyők felé pillantottam, amelyek mozdulatlanul álltak, mintha ezüsttel öntötték volna le őket. Villámgyorsan megragadtam Müller karját, és kiütöttem belőle a zseblámpát. Még a száját is befogtam, nehogy kiáltani tudjon. Nyöszörgött és hánykolódott a karjaim között. – Nyugi – mondtam, és megszorítottam a csuklóját. – Nincs semmi baj, csak azt akarom, hogy ne kiáltson. Fordítsa lassan a fenyőfák felé a fejét… És nehogy kiáltson, az istenért! Müller felhördült, és kimeredt a szeme a rémülettől. A ragyogó holdfényben, az ezüstszínű fenyők előtt ott állt a Vérfarkas, s megbabonázva meredt a Havasi Kürt kivilágított ablakaira.”

Borító tervezők:
Szikszai Gábor, Boros Zoltán
Kiadó:
Pannon Könyvkiadó
Kiadás éve:
1992
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Alföldi Nyomda
ISBN:
9637955925
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
306 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Leslie L. Lawrence

Leslie L. Lawrence  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
3 200 Ft 2 560 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (2002Gesta Könyvkiadó) 2019. 12. 19. 1:28

    Lehettem vagy 12 éves. Éjjelente is olvastam, sőt főként akkor. A házunk egy alsó és felső szintből állt, az én szobám felül volt, egyedül voltam. Külön bejárat volt a felső szintre a terasz felől. WC csak az alsó szinten volt, és csak a kert felől lehetett megközelíteni. Németjuhász kutyáink voltak: Villám és Plútó. Ennyit elég is tudni ahhoz, hogy kiderüljön, hogy azon a régi nyári éjszakán, amikor kiolvastam ezt a könyvet, miért nem mertem kimenni a dolgomat intézni a teraszon át, ahol FARKAS kutyáink őrködtek. Hallottam, ahogy kinn az ajtóm előtt szuszognak és szimatolnak a farkasok. A könyv cselekményét nem írnám le, hiszen akkor nem lenne olyan rémísztő, és ezért olyan különleges élmény. Nem vagyok könnyen ijedős, tízévesen már Bram Stoker Drakuláját olvastam. De a Vérfarkas éjszakája valami más. Csupa ösztön. Zsigerből jött félelem.