Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

A veszélyes rakomány

A veszélyes rakomány - Nemere István - Régikönyvek
(0 vélemény)

Hirtelen ​megcsendül a krémszínű telefon. A férfiak mindnyájan ránéznek. Horn szólal meg elsőnek: – Vegye fel, Manacor. A támadók vezetőjének jellegzetes hangja agresszíven robban bele a hangszórókba: – Mi van azzal a Berger Transporttal? Megjött már az emberük? Manacor dadogva mentegetőzik. Mióta tudja, milyen veszélyes anyag van az alagútban, kicsit összetört benne valami. Ezt Horn is észreveszi. – Százados úr, ezentúl ön beszéljen vele. De keményebben, mint a főmérnök… Wolf a készülékhez lép. Manacor arcán látszik a megkönnyebbülés. De még beleszól a kagylóba: – Adom Wolf rendőrszázadost. A tiszt habozás nélkül beszélni kezd: – A szállítóvállalat embere megjött már. Nem hívtuk magukat, előbb vele tárgyaltunk. Különben is, a dolog – ahogy látom – inkább maguknak sürgős. Nekünk van időnk. – Ne fölényeskedjen, főzsaru! Leállítottuk a forgalmat, túszok vannak a kezünkben, és ha felrobbantjuk ezt a konténert, hát igencsak meleg lesz a környéken. Jó kis tábortüzet gyújtanánk! – Annak a tűznek a legelső áldozatai éppen maguk lennének – vágja rá azonnal Wolf. Kis csönd támad. A vezérlőteremben a férfiak feszülten figyelnek. – Hiába ijesztget, főzsaru! A tizennégy túsz rokonai nem fognak örülni, ha a rendőrség feláldozza őket…

Illusztrátorok:
Haui József
Borító tervezők:
Haui József
Kiadó:
Népszava Lap- és Könyvkiadó
Kiadás éve:
1985
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Szikra Lapnyomda
ISBN:
9633222362
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
160 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.50cm, Magasság: 21.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:

Nemere István

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Nemere István  további könyvei

akár 40%
Hűségpont:
 
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 770 Ft
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...