Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Akiknek két anyja van - Küzdelmes sorsok - személyes történetek az örökbefogadásról

Akiknek két anyja van - Küzdelmes sorsok - személyes történetek az örökbefogadásról - Mártonffy Zsuzsa - Régikönyvek
(1 vélemény)

Milyen nő az, aki képes lemondani a saját gyerekéről? Milyen, amikor azörökbe adott felnőttként találkozik az anyjával, akit évtizedek óta nem látott? Milyen egy nevelőszülőnek örökre elválnia egy kisgyerektől, akit születésétől fogva nevelt? Lehet-eúgy szeretni egy örökbefogadott gyereket, mint a saját vérünket? Mártonffy Zsuzsa könyvében olyan élettörténeteket ismerhetünk meg, amelyek segítenek, hogy az előítéleteinken, a félelmeinken vagy akár a romantikus elképzeléseinken túllépve jobban értsük az örökbefogadás világát. Ezek a személyes vallomások egytől egyig megrendítőek, hiszen a megszólalók – örökbefogadottak, örökbefogadó szülők, örökbeadók, nevelőszülők és szakemberek – a legbelsőbb vívódásaikat osztják meg velünk. Mártonffy Zsuzsa tapintatosan, mégis lényeglátóan mutatja meg, hogy ezek a sorsok küzdelemről és élni akarásról, szeretetről és szeretetlenségről, kilátástalanságról és megnyugvásról, egyszóval az élet legnagyobb kérdéseiről szólnak. A könyvben található Örökbefogadás A-tól Z-ig című fejezet közérthetően, tabuk nélkül foglalja össze a gyakorlati információkat, és azt, hogy hogyan is zajlik az örökbefogadás Magyarországon.

Kiadó:
Bookline Könyvek
Kiadás éve:
2020
ISBN:
9789634337782
Terjedelem:
304 oldal

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020. 08. 24. 14:48

    Nyírő József Havasok könyve szívet melengető novellák gyűjteménye, mely a Havast és a havasi embert mutatja be, igen szépen, meggyőzően.