Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az antikrisztus csodái I-II. (egybekötve)

Az antikrisztus csodái I-II. (egybekötve) - Selma Lagerlöf - Régikönyvek
Az antikrisztus csodái I-II. (egybekötve) - Régikönyvek Az antikrisztus csodái I-II. (egybekötve) - Régikönyvek Az antikrisztus csodái I-II. (egybekötve) - Régikönyvek
(0 vélemény)

Selma Lagerlöf. Az antikrisztus csodái I-II. Budapest, [s.a.]. Lampel R. Kk. (Wodainer F. és Fiai) R.T. Kiadóvállalata, [s.l.]. 262; 282 p. [Ford. Pogány Kázmér]. Egészvászon. / Részlet a könyvből: A caesar látomása. Az időben, mikor Augustus volt caesar Rómában és Heródes a tetrarcha Jeruzsálemben, történt, hogy nagy és szent éjszaka borult a földre. A legsötétebb éjszaka volt ez, melyet valaha is láttak; mintha az egész föld valami pinczébe került volna. Lehetetlen volt a vizeket a szárazföldtől megkülönböztetni s a legmegbízhatóbb uton is lehetetlen volt eligazodni. Máskép ez nem is történhetett, mert az égboltozatról egyetlen fénysugár sem szállt alá. Valamennyi csillag otthon maradt s az öreg hold betakarta ábrázatát. A mily mélységes a sötétség, épp olyan volt a csend és a nyugalom. A folyók megálltak futásukban, szellő nem mozdult, még a nyárfalevelek se rezegtek. Ha valaki tengerre szállt, észrevehette, hogy a hullámok nem verődnek a parthoz s ha a pusztába ment volna, a homok nem csikorgott volna lába alatt.

Fordítók:
Pogány Kázmér
Kiadó:
Lampel R. Kk. (Wodainer F. és Fiai) R.T. Kiadóvállalata
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
fűzött egészvászon
Terjedelem:
262+282
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 19.00cm
Kategória:

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf  további könyvei

50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
900 Ft 450 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 500 Ft 1 500 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
900 Ft 720 Ft
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
900 Ft 540 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...