Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az apróvad vadászata

Az apróvad vadászata - Diezel, [Carl Emil] - Régikönyvek
Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek Az apróvad vadászata - Régikönyvek
(0 vélemény)

Diezel, [Carl Emil] – Mika Károly Az apróvad vadászata. Fordította és a hazai viszonyoknak megfelelőleg átdolgozta Mika Károly. Bársony István előszavával. Díszkiadás. Vadászebeket ábrázoló, Sperling H. vízfestményei után készült: 16 színes, 20 műnyomású egészoldalas és 214 szövegképpel. Budapest, 1899. Athenaeum Irodalmi és Nyomda Rt. [4] + VIII + 722 + [2] p. + 36 t. (ebből 15 vadászebeket ábrázol). Első kiadás. Oldalszámozáson belül egész oldalas és szövegközti rajzokkal, ábrákkal gazdagon illusztrált. „Vadászirodalmunk egyik leggazdagabban illusztrált és tartalmában is legátfogóbb darabja, ami Mika fordítása révén vadászgenerációk „bibliája” lett.” A vadászebek ismertetése után az egyes vadak fejezetei következnek, benne a vad természetrajzával, vadászatának, valamint óvásának ismertetésével, végül a vadászfegyverek ismertetőjével. A címoldalon régi könyvkereskedői bélyegzés, néhány oldal foltos.  Vuray 159. Díszes, illusztrált, festett-aranyozott, enyhén kopott, gerincén enyhén sérült kiadói egészvászon kötésben.

Fordítók:
Mika Károly
Illusztrátorok:
Sperling H. vízfestményei
Kiadó:
Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.
Kiadás éve:
1899
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
1.
Nyomda:
Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.
Kötés típusa:
aranyozott, festett kiadói egészvászon kötésben
Terjedelem:
722
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 19.00cm, Magasság: 25.50cm
Súly:
2.00kg
Kategória:

Diezel, [Carl Emil]

Diezel, [Carl Emil]  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 880 Ft
50%
Hűségpont:
 
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 660 Ft
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
6 400 Ft 3 200 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...