Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az áruforgalmi tevékenység tervezése, elemzése, hatása az eredményre

Az áruforgalmi tevékenység tervezése, elemzése, hatása az eredményre - Horváthné Herbáth Mária, Stágel Imréné - Régikönyvek
(0 vélemény)

Ez a tankönyv és a hozzá kapcsolódó munkafüzet a 0003-06 számú szakmai követelménymodul három tananyagegységének elsajátítását szolgálja. Ezek a következők: -áruforgalom tervezése, -az áruforgalmi tevékenység eredményessége, -forgalom- és eredményelemzés. Ennek megfelelően az áruforgalommal kapcsolatos tervezési, szervezési, irányítási feladatokkal, döntésekkel, valamint a megalapozásukat segítő elemzési módszerekkel foglalkozik. A tankönyv az egyes témakörökhöz kapcsolódó tudnivalókat részletesen kifejtve, gyakorlati példákkal alátámasztva tartalmazza. Bemutatja a kereskedelemben használatos alapvető bizonylatokat. Az egyes tananyagrészek főbb összefüggéseit ábrákkal szemlélteti. A tankönyv mintafeladatai - mintegy esettanulmányként - bemutatják, hogy a kereskedelmi egységek vezetői a rendelkezésükre álló információkat, adatokat, hogyan használhatják fel döntéseik megalapozásához, hogy milyen szempontok együttes mérlegelése szükséges egy - egy intézkedés meghozatalához. A mintafeladatok másik része rávilágít arra, hogy a vállalkozás különböző gazdálkodási adatainak, mutatóinak alakulását milyen tényezők befolyásolják. A munkafüzet egyidejűleg több célt szolgál. A feladatok egy része a mindennapok során szerzett tapasztalatok beépítését az ismeretelsajátítás folyamatába, másik része az alapvető tudnivalók, összefüggések megértését, a tanult ismeretek elmélyítését, azok gyakorlati alkalmazási készségének kialakítását segíti. A tesztek és az esettanulmányok lehetőséget adnak döntési szituációk gyakorlására, a logikus gondolkodás fejlesztésére, az elemzési készség, az érvelési technika kialakítására, erősítésére. A tankönyv és a munkafüzet szervesen illeszkedik egymáshoz. A képzésben résztvevőkön kívül ajánljuk a tankönyvcsomagot mindazoknak, akik eredményességük növelése érdekében fel szeretnék frissíteni szakmai ismereteiket.

Kiadó:
Kereskedelmi és Idegenforg. Továbbképző Kft.
Kiadás éve:
2009
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
Második, javított kiadás
ISBN:
9789636373139
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
324 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 16.00cm, Magasság: 22.50cm
Kategória:

Horváthné Herbáth Mária

Horváthné Herbáth Mária  további könyvei

60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 480 Ft
60%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 440 Ft
40%
Hűségpont:
 
legjobb ár
Hűségpont:
 

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...