Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Az utolsó akadály Szerelmesregény

Az utolsó akadály - Moretti, Melissa - Régikönyvek
Az utolsó akadály - Régikönyvek Az utolsó akadály - Régikönyvek
(0 vélemény)

Melissa Moretti legújabb regényében a főhősnő egy fiatal parafenomén, aki jóideje abból él, hogy kövekből jósol cégeknek és magánszemélyeknek. Tőzsdei és személyzeti ügyek, örökösödés, család, szerelem – mindent „megmondanak a kövek”. Ám hamarosan a saját életében is olyan fordulat történik, ahol szükség lesz a képességére. Részlet a könyvből: "Lea megtorpant az irodaház előtt. Nem lehet mondani, hogy felhőkarcoló lett volna. Talán valahol Amerikában így kezdődne a történetem - mosolygott magában és elképzelte, hogy filmforgatókönyvet írnak róla: "Lea Koren megtorpant az irodaház előtt. Felnézett és a nyaka is belefájdult, amint végignézte mind a százhuszonnyolc emeletet, aztán égkék szemével az ég kékjébe olvadt a tekintete..." Micsoda ostobaság - prüszkölt most gondolatban - a szemem nem is kék, hanem zöld. És ez itt nem Amerika, éppen ellenkezőleg, ez Európa, szerencsére. Az irodaház meg jó esetben tíz, vagy tizenkét emeletes. Ezek itt emberi méretek. És különben is, nem itt fogok dolgozni, csak legfeljebb egy óra hosszat. Nem ez a munkahelyem. Nincs is olyan nekem - sóhajtott, de ezt egy csöppet sem sajnálta. Ha őszinte akart lenni magához: egészen jól viselte így a dolgokat. Van szakmája, amit maga kreált magának, vannak ügyfelei is, és nem panaszkodhat. Nem...?"

Kiadó:
Anno Kiadó
Kiadás éve:
2007
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
9789633754818
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
199 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Jönni és győzni 5
Egy másik ember 49
Párharc 93
Versenyfutás 131
Az utolsó akadály 177

Moretti, Melissa

1944 -
Nemere István (Pécs, 1944. november 8. –) író, műfordító. Rendkívül termékeny író, 2012-ig közel 600 könyve jelent meg magyar nyelven, ez egyébként magyar rekord. Műveinek eladási példányszámai megközelítették a tizenegymilliót. Főleg sci-fi könyvei és a paranormális jelenségekkel foglalkozó művei tették ismertté, de több más műfajban is publikál. Számos nyelven adták ki műveit, köztük perzsa és eszperantó nyelven is. Az 1990-es években kétszer egymásután megválasztották a Nemzetközi PEN Club eszperantó csoportja elnökének, aminek alapján a Svéd Akadémiánál javaslatot tehet valakinek irodalmi Nobel-díjra való jelölésére. A Magyar Írószövetségbe viszont nem vették fel. Bevallása szerint tartózkodik az élvezeti szerektől (kávé, alkohol, dohányzás és egyéb drogok) és munkamániás. Megrögzött optimista és a politikát kerülő ember.

Moretti, Melissa  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 300 Ft 1 040 Ft
30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
800 Ft 560 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...