Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Borlexikon Borral készült ételek receptjeivel

Borlexikon - Boruzs Jánosné, Boruzs János - Régikönyvek
(0 vélemény)

A borlexikon két részből áll. Az első rész, a tényleges borlexikon, számos címszóban - az AKÓ-tól a ZURBOLÁS-ig - borászati szakkifejezések magyarázatait tartalmazza ábécérendben. Segítséget nyújt ezzel a borászattal foglalkozóknak és a borászat iránt érdeklődőknek egyaránt. A második rész receptgyűjtemény, amely száz, borral elkészíthető étel leírását tartalmazza. Ötleteket ad a hétköznapokra és ünnepnapokra készíthető ételek kiválasztásához. A szerzők reménye szerint e kettős funkciója révén hasznos segédkönyvvé válhat minden családban.

Kiadó:
Kheirón '97 Kiadó
Kiadás éve:
2000
Kiadás helye:
Debrecen
Nyomda:
Megapress 2000 Kft.
ISBN:
9639246107
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
159 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:
Bevezetés 5
Borlexikon 7
Receptgyűjtemény 65
Receptek tárgymutatója 153
Felhasznált és ajánlott irodalom 157

Boruzs Jánosné

Boruzs Jánosné  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft 880 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 200 Ft 960 Ft
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
1 100 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...