Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Brida

Brida - Paulo Coelho - Régikönyvek
(1 vélemény)

"Ebben a harmadik regényemben, amit közvetlenül Az alkimista után írtam, egy fiatal nő történetét mesélem el, aki fejest ugrik a boszorkányságba és beleveti magát a különböző mágikus hagyományok megtapasztalásába. A kötetben több, hozzám közel álló kérdéskört dolgozok fel, mint amilyen a Nagy Anya, a pogány vallások és a szerelem különböző értelmezése. Amikor ezt a könyvem írtam, számos elképzelés, mint például Isten női arca a legtöbb ember számára még idegen és furcsa gondolat volt. Azonban idővel azt tapasztaltam, hogy az emberek mindinkább nyitottakká válnak a világ megismerésére, és egyre kevésbé befolyásolják őket a társadalom rögzült szabályai. »A legnemesebb dolog, amit egy emberi lény megtapasztalhat, az a Misztérium elfogadása.« Érzésem szerint a világ egyre inkább elfogadja a Misztérium létezését. Kedves olvasóim, íme egy fiatal nő története!" Képes lennél mindent feláldozni életed párjáért? Egy fiatal és gyönyörű ír nő, Brida az élet értelmét és az univerzum titkait kutatja. Találkozik egy bölcs férfival, aki megtanítja, hogyan győzze le a félelmeit, és egy érett nővel, aki megmutatja neki, hogyan táncoljon a világ rejtett dallamára. Mindketten meglátják a benne rejtőző különleges képességeket, de hagyják, hogy Brida egyedül induljon felfedezőútjára. Brida igyekszik megismerni a sorsát, miközben az egyensúlyt keresi szerelmi kapcsolata és új, egyre inkább átalakuló önmaga között. A Brida szép és misztikus történet szerelemről és bátorságról. Olyan történet, amely feltárja az erotika spirituális és egyben a spiritualitás erotikus oldalát is. Paulo Coelho napjaink egyik legkedveltebb írója. Könyvei több mint 160 országban 69 nyelven jelentek meg, és több mint 100 millió példányban keltek el, 2002 óta a Brazil Irodalmi Akadémia tagja. Számos rangos nemzetközi elismerésben részesült: a Világgazdasági Fórum Kristály-díjával és a Francia Nemzeti Becsületrend lovagi címével is kitüntették. A legtöbb nyelvre lefordított könyv szerzőjeként bekerült a Guinness-világrekorderek közé.

Fordítók:
Nagy Viktória
Borító tervezők:
Somorjai Kiss Tibor
Kiadó:
Athenaeum Kiadó
Kiadás éve:
2010
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
Első kiadás
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN:
9789632930497
Kötés típusa:
kemény papírkötés, kiadói borítóban
Terjedelem:
247 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2017. 09. 17. 17:53

    Brida, a fiatal és gyönyörű ír nő az élet értelmét és az univerzum titkait kutatja. Találkozik egy bölcs férfival, aki megtanítja, hogyan győzze le a félelmeit, és egy érett nővel, aki megmutatja neki, hogyan táncoljon a világ rejtett dallamára. Mindketten meglátják a Bridában rejtőző különleges képességeket, de hagyják, hogy egyedül induljon felfedezőútjára. Brida igyekszik megismerni a sorsát, keresve a kényes egyensúlyt szerelmi kapcsolata és új, egyre inkább átlényegülő önmaga között.