Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Budai milliárdosok I-II.

Budai milliárdosok I-II. - Sheldon, Peter - Régikönyvek
(1 vélemény)

Tisztelt Olvasó! Azzal, hogy ön megvette ezt a kötetet, kezébe fogta, és kinyitotta, ünnepélyesen tagja lett az MC-nek, a képzeletbeli Milliomos Clubnak. Jogot nyert, hogy végighallgassa azt, amit az ott ülő urak egymásról és magukról elmondanak, elpletykálnak. Jópofáskodva, sztorizva, ahogy egymás között szokás. Felszabadultan, félretéve a nagyember-pózt, megmutatva a hétköznapi, gyarló ember arcot. Ismerik a mondást: "Ha én ezt a klubban elmesélem..." Hát elmesélik. A történet kitalált mese, de a sztorik, pletykák, amelyekből a regény táplálkozik, valahol, valamikor a közelmúltban hallhatóak voltak. Csak éppenséggel vagy száz helyszínen. Baráti körben, titkos vagy nyilvános találkozón. Piálás, ultizás, vadászás, csajozás közben. Külföldön és itthon. E luxusvilla-, vendégház-, szállodai és éttermi, banki és egyéb helyszíneket vontuk össze időtől és tértől függetlenül egy helyre, az MC-be, a Milliomos Clubba, hogy képzeletben ön is ott ülhessen közöttük.

Sorozatcím:
Eastern-Bestseller Könyvek
Kiadó:
Intermix International Holding LTD.
Kiadás éve:
1998
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN:
9630495880
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
524 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.80kg
Kategória:

Sheldon, Peter

Sheldon, Peter  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1977
Antikvár könyv
700 Ft 490 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020. 11. 03. 19:07

    "A szereplők, néhány saját nevével fémjelzett személytől eltekintve kitaláltak, ha emlékeztetnek is valakire, állíthatom, hogy nem ő az, mert legalább két-három másik úr vagy elvtárs alakját összekeverve alkottam meg. így a főhős, a bankár is fiktív személyiség, bár tízéves pályafutásának különböző állomásai emlékeztethetnek hol az egyik, hol a másik pénzügyi topvezér múltjának bizonyos szakaszaira, de hát ez természetes. Az életből, a valóságból kellett hogy táplálkozzon. Nem cikizni, kipellengérezni vagy lejáratni kívántam őket azzal, hogy belőlük is merítettem, hanem elismerésemet kifejezni, hiszen gazdaságtörténelmünk hősei, joggal kerültek be a Ki kicsodába. Meg aztán azért is lett több emberből egybegyúrt figura a főszereplő, mert a háttérben mindig jelen van a pénz, a gazdasági befolyás megszerzése, s ebben a bankárok a néma tanúk. Ők azok, akik mindent láttak és mindent tudnak. Így vagy úgy: személyesen vagy áttételesen, akarva vagy akaratlanul közreműködtek a milliárdos ....."