Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. Hiteles adatok alapján szerkesztette Janszky Adolf.

Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Janszky Adolf (szerk.) - Régikönyvek
Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. - Régikönyvek
(0 vélemény)

Budapest tájékoztató kézikönyve. Székesfővárosi kalauz és emlékkönyv az ezredéves kiállítás alkalmára. Hiteles adatok alapján szerkesztette Janszky Adolf. Második kiadás. Budapest, 1896. Franklin-Társulat Magyar Irodalmi Intézet és Könyvnyomda. 202 p. Oldalszámozáson belül számos szövegközti és egész oldalas felvétellel, rajzzal, a 191. oldaltól, illetve a kötéstáblák verzóin, az előzékeken illusztrált hirdetésekkel. Könyvtári duplum. Példányunkból az alcímben és a tartalomjegyzékben megemlített két melléklet (térkép és alaprajz) hiányzik. Festett, kiadói egészvászon kötésben.

Kiadó:
Franklin-társulat Magyar Irod. Intézet és Könyvnyomda
Kiadás éve:
1896
Kiadás helye:
Budapest
Kiadás:
2.
Nyomda:
Franklin-Társulat nyomdája
Kötés típusa:
illusztrált kiadói egészvászon kötésben
Terjedelem:
202
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 17.00cm
Kategória:

Janszky Adolf (szerk.)

Janszky Adolf (szerk.)  további könyvei

akár 30%
Hűségpont:
 
40%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 200 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...