Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Családi album

Családi album - Danielle Steel - Régikönyvek
(1 vélemény)

A negyven esztendő gyorsan elszállt a hollywoddi álomgyár felett. Négy évtized, az aranykor idején Faye Price élő legenda, a világ lekeresettebb filmszinésznőinek egyike volt. Majd a szerelem, a családalapítás évei következtek, öt gyermek felnevelésének minden szépsége és keserve. Végül pedig az álom is beteljesült: Fay lett Hollywood első női filmrendezője. A karrier és a család érdekei azonban nem mindig esnek egybe. Vajon Fay képes-e arra, hogy anyaként is, művészként is teljesítse küldetését? Danielle Steel sodró regénye azt példázza, hogy mindnyájan teljes életet élhetünk, ha van merszünk szembenézni önmagunkkal és a sorssal.

Fordítók:
Szaffkó Péter
Borító tervezők:
Szakálos Mihály
Kiadó:
Maecenas Kiadó
Kiadás éve:
2002
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Kinizsi Nyomda
ISBN:
9632030680
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
383 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 12.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.20kg
Kategória:

Danielle Steel

1947 -
Danielle Fernande Dominique Schuelein-Steel (New York, USA, 1947. augusztus 14. –) amerikai írónő. Napjaink egyik legnépszerűbb írónője.

Danielle Steel  további könyvei

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • (1994Primo Kiadó) 2021. 06. 12. 19:07

    D.STELL családi albuma 40 év eseményeit foglalja magába.Faye fiatal,sikeres hollywoodi filmcsillag.Egy rendezvényen találkozik a milliomos csemete Ward-al .Szelemből házasság,majd család alapitás lesz.Külsőleg az életük mások számára a nagy amerikai álom,pénz,siker,ragyogás,csillogás a rivaldafényben,mindenki irigyli boldog életüket.De a Hollywoodi álom csak látszat,ezt ők tudják igazán,hogy ebben a 40 évben mennyi nehézséggel,tragédiával kellett szembenézniük.Faye halálával a családi album bezárul,mindenki mélységesen gyászolja az első sikeres filmrendezőnőt,akinek a filmjei örökzöldek a mai napig.Faye mindent elért,de keményen megküzdött mindenért!A könyvet ajánlom mindenkinek,tanulságos!