Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Csokoládés csodák Több mint 200 csábító recept

Csokoládés csodák - Kovács Mária (szerk.) - Régikönyvek
(0 vélemény)

A csokoládé szó szerint boldoggá tesz, hiszen megindítja az endorfin, azaz a "boldogsághormon" termelődését. Millió tonnányi fogy évente világszerte a csokoládéból. A csokoládé számtalan változata önmagában is fogyasztható, de lehet egymással keverni, megolvasztani, tésztába vagy krémbe keverni, sütni, fagyasztani, minden formában tökéletes. Ez a szakácskönyv több mint 200 csábító receptet tartalmaz az istenek eledeléből - ahogyan az aztékok nevezték a csokoládét. Akármilyen süteményt is szeretne sütni: aprósüteményt, tortát, dísztortát, brownie-t vagy pudingot, a könyv minden oldalán csokoládéval készült finomságokat talál. A receptek leírása könnyen, lépésről lépésre követhető, tartalmazza az elkészítéshez és a sütéshez szükséges időt is. Minden receptet fényképpel illusztrál. Magáról a csokoládéról is sokat megtudhat, aki elolvassa a bevezetőt: hogyan fedezték fel, milyen fajtát vásároljunk, hogyan kell tárolni, reszelni, megolvasztani, forgácsot készíteni belőle. Több recepthez ötletet is ad a cukrász a háziasszonyoknak. A recepteket úgy gyűjtöttük össze, hogy a világ összes híres süteménye szerepeljen benne a Sacher tortától a Feketeerdei meggytortán át a Pavlova tortáig. A klasszikus recepteken kívül szokatlan érdekességeket is találhat, mint például a mogyoróvajból készült édes pizzát. Akár valami gyors édességet szeretne készíteni, akár egy ünnepi tortát, itt biztosan rátalál a receptjére.

Fordítók:
Piros Christa
Kiadó:
Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve:
2006
Kiadás helye:
Budapest
ISBN:
9639635235
Kötés típusa:
kemény papírkötés kiadói borítóban
Terjedelem:
255 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 20.00cm, Magasság: 28.00cm
Súly:
1.30kg
Kategória:
Bevezetés 7
Torták 15
Réteges torták 16
Tekercsek 31
Kuglófok, gyűrűk, koszorúk 35
Túrótorták 46
Kisebb sütemények, tortlettek 53
Gyümölcskenyerek 59
Desszertek 65
Aprósütemények, brownie-k, bonbonok 77
Aprósütemények 78
Puszedlik 96
Brownie-k 100
Szeletek, kockák 108
Bonbonok 117
Leveles és égetett tészták, habcsókok 133
Lepények, piték 155
Piték 156
Lepények 169
Gyors gyümölcskenyerek, muffinok, kelt tészták 183
Gyümölcskenyerek 184
Muffinok 186
Kelt tészták 191
Felfújtak, krémek, gyümölcsös csemegék 193
Felfújtak 194
Krémek 197
Gyümölcsös csemegék 197
Ünnepi torták és desszertek 207
Ünnepi torták 210
Desszertek különleges alkalmakra 220
Receptmutató 252

Kovács Mária (szerk.)

Kovács Mária (szerk.)  további könyvei

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...