Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!
Ingyenes átvétel országosan

Cukrászat otthon és a műhelyben

Cukrászat otthon és a műhelyben - Régikönyvek
Cukrászat otthon és a műhelyben - Régikönyvek Cukrászat otthon és a műhelyben - Régikönyvek Cukrászat otthon és a műhelyben - Régikönyvek
(0 vélemény)
Borító tervezők:
Murányi István
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás éve:
1968
Kiadás helye:
Budapest
Nyomda:
Révai nyomda
Kötés típusa:
ragasztott papír kiadói borítóban
Terjedelem:
309 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 14.00cm, Magasság: 20.00cm
Súly:
0.30kg
Kategória:
Első rész
L Fejezet
Hasznos tanácsok a nyersanyagok ismeretéhez és kezeléséhez a
házi cukrászatban 7
11. Fejezet
Kisgépek, felszerelések, szerszámok kezelése ée használata a házi
cukrászatban 36
III. Fejezet
Egyes sütemények sütéséhez szükséges hőfokok. Fokozatos sütés.
.4 sütés minőségi bírálata (kisültség foka). Sütési rendszerek . 62
IV. Fejezet
Félkészáruk és felhasználásuk a háttartásokban 65
V. Fejezet
Sütemények hétköznapra, ünnepekre 69
VI. Fejezet
A receptek kiválasztása 72
VII. Fejezet
Sütemények, édességek kezelése, tárolása, felszolgálása 75

Második rész
I. Fejezet
Tésztafajták és a belőlük készíthető sütemények 79
Élesztős tészták 79


Élesztős tészták receptjei 85
Blundel vagy hajtogatott élesztős alaptészta 102
Vegyes élesztós sütemények 113
Omlós tészták és sütemények 116
Vajas tészták 151
Forrázott (égetett) tészták ée eütentények 161
Felvert tészták és a beléjük készült sütemények 169
Mareipánfe'lék 206
Vegyes sütemények 212
Réteetéezták készítése 229
A 8itteménykészítés fontosabb miiveleteiről 232
Krémek, töltelékek 233
Sajtos, sós vagy lulsoe krémek készkése 240
II. Fejezet
Fagylaltkészítés 251
Fagylaltkészítés gép nélkül 251
Fagyasztás hütószekrényben 253
- Fagylaltkészítée kézi fagyasztóra 254
Fagylaltok receptje% 255
Fagylalthoz emlő sütemények 265
Parfé készítés 269
Poharas krémek 274
Gyümölcskocsonyák, saláták 281
Házi hósító italok készítése 285
Gyümölcsök házi tarlósítása 289
Tudnivalók a gyümölcsök konzerválásáról 290
Gyümölceízek, dzsemek (jam•sle), lekvárok 291
Szárított gyümölceÓk készítése 292
Befőttek 293
Gyümölcsbefóttek cukor nélkül 296
Felhasznált irodalom 301
Tárgymutató 303

Rudnay János

Rudnay János  további könyvei

20%
700 Ft 560 Ft (20%)
Antikvár könyv

Az Ön véleménye

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...