Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. Fontos cukrász- és sütőipari szaktanácsok háborus időkre.

Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Steiner Gyula - Régikönyvek
Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. - Régikönyvek
(2 vélemény)

Steiner Gyula Cukrászok és sütők háborus kincsesládája. 300 különféle hadisütemény, haditorta és hadikenyér. Fontos cukrász- és sütőipari szaktanácsok háborus időkre. Írta Steiner Gyula, a Magyar Sütők Országos Szövetségének v. elnöke. Spelter Henrik, a Budapesti Cukrász Ipartestület elnöke bevezető előszavával. Budapest, 1942. (Tudományos-, Szakkönyvkiadó és Könyvterjesztő Vállalat). 224 + [4] p. Szövegközti fametszetű magyarázó ábrákkal illusztrált. Horváth 1568. Éliás–Szántó 542. Kiadói, enyhén sérült, aranyozott gerincű félvászon kötésben, az eredeti első borítófedél a címlap után kötve. Jó példány.

Kiadó:
Tudományos és Szakkönyvkiadó
Kiadás éve:
1942
Kiadás helye:
Budapest
Kötés típusa:
aranyozott kiadói félvászon
Terjedelem:
224
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 13.00cm, Magasság: 20.00cm
Kategória:

Steiner Gyula

Steiner Gyula  további könyvei

30%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
360 Ft 252 Ft
20%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 480 Ft
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft

Az Ön ajánlója

Vélemények a könyvről

  • 2020. 08. 24. 18:49

    Egy nagyon jó pazar könyv

  • 2020. 07. 26. 21:41

    Ritka jó könyv