Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Cziropedia, az az: Ksenofonnak a Czirus Király életéről, neveltetéséről, és viselt dolgairól irott historiája I.

Cziropedia, az az: Ksenofonnak a Czirus Király életéről, neveltetéséről, és viselt dolgairól irott historiája I. - Xenophón - Régikönyvek
Cziropedia, az az: Ksenofonnak a Czirus Király életéről, neveltetéséről, és viselt dolgairól irott historiája I. - Régikönyvek Cziropedia, az az: Ksenofonnak a Czirus Király életéről, neveltetéséről, és viselt dolgairól irott historiája I. - Régikönyvek Cziropedia, az az: Ksenofonnak a Czirus Király életéről, neveltetéséről, és viselt dolgairól irott historiája I. - Régikönyvek
(0 vélemény)

(Xenophon) Ksenofon: Cziropedia, az az: Ksenofonnak a Czirus Király életéről, neveltetéséről, és viselt dolgairól irott historiája. Mellyet görög nyelvből magyarra forditott, és némelly apró jegyzésekkel-is világositani igyekezett Szilágyi Márton, A' S. Pataki Ref. Koll. a' Philosofiának és Mathesisnek Professora. Nagy Károlyban, 1784. Klémann Iósef által. [76], 432 p. Korabeli, aranyozott, egészbőr-kötésben.

Fordítók:
Szilágyi Márton
Kiadás éve:
1784
Kiadás helye:
Nagykároly
Kiadás:
1. kiadás
Nyomda:
Klémann József
Kötés típusa:
egészbőr
Terjedelem:
432
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 10.00cm, Magasság: 16.50cm
Kategória:

Xenophón

Athéni Xenophón (görögül Ξενοφῶν, kb. i. e. 434/427 – i. e. 355), Grüllusz fia Athén Erkhia démoszából, katona, zsoldos, Szókratész csodálója, történetíró aki megörökítette saját kora történéseit, Szókratész mondásait és Görögország életét. Részt vett a tízezrek hadjáratában, aminek történetét az Anabasziszban írja le.

Xenophón  további könyvei

20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1966
Antikvár könyv
600 Ft 480 Ft
20%
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 1965
Antikvár könyv
2 000 Ft 1 600 Ft
50%
Hűségpont:
 
Antikvár könyv
600 Ft 300 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...