Úgy tűnik, hogy a JavaScript le van tiltva, vagy nem támogatja a böngésző. Sajnáljuk, de az oldal néhány funkciójának működéséhez, többek között a rendeléshez engedélyeznie kell a JavaScript futtatását böngészőjében. Köszönjük!

Egyféléből sokféle Jó falatok maradékból

Egyféléből sokféle - Tusor András - Régikönyvek
Egyféléből sokféle - Régikönyvek Egyféléből sokféle - Régikönyvek Egyféléből sokféle - Régikönyvek Egyféléből sokféle - Régikönyvek Egyféléből sokféle - Régikönyvek
(0 vélemény)
Kiadó:
ÁKV - Budapest Kiadó
Kiadás éve:
1990
Nyomda:
Dabasi nyomda
ISBN:
9632920732
Kötés típusa:
ragasztott papír
Terjedelem:
128 oldal
Nyelv:
magyar
Méret:
Szélesség: 11.00cm, Magasság: 14.00cm
Súly:
0.10kg
Kategória:
Marhahús fűszeres vörösboros
Tartalom mártásban 25
Na szárnyas főtt a fazékban 27
Tyúkhús tejszínes
gombamártással 28
A maradék dicsérete 5 Tyúkmell pikáns mártásban 29
Néhány jó tanács főzésről, Sült tyúk 30
tárolásról 10 Szárnyashúsrizottó 30
A húsleves kincsei 13 Rizses libaaprólék 31
Levesből — leves 15 Libahús lecsós rizzsel 32
Zöldborsópüré-leves 16 Liba- vagy tyúkhús
Zöldborsókrém leves 17 boros káposztával 33
Hideg görögdinnyeleves 18 Sült húsokból sokfélét 35
Változatok a főtt marhahúsra 19 Húsropogós 35
Serpenyős marhaszelet 20 Finom borjúborda 37
Lecsós marhaszelet 21 Borjúhúsfelfújt 38
Rozsdás marhaszelet 22 Gombás-sajtos sertéshús 39
Debreceni marhaszelet 23 Sertésszelet hentes módra 40
Főtt marhahús almával 23 Sertésszelet parasztosan 41
Joghurtos-gombás hús 24 Kelvirágos (karfiolos)
Vadas marhaszelet 25 sertéshús 42


Sertésszelet tavasziasan 43 Sonkakrém
Szárnyashús citromos-vajas Tepertőkrém
mártással 44 A sokoldalú pörkölt
Húsvagdalék tükörtojással 44 Sertéspaprikás
Zöldséges húsragu 46 Bácskai rizses hús
Húsos zöldségszelet rántva 47 Tarhonyás sertéshús
Rizses egytálétel 48 Székelygulyás
Húsos palacsinta rántva 49 Rakott káposzta
Készítsünk hússalátát, Burgonyás-rizses rakott hús
húskrémet 52 Gulyásleves
Hússaláta 52 Hortobágyi húsos palacsinta
Zöldséges hússaláta 53 Húsos rakott metélt
Joghurtos hússaláta 54 Változatos halételek
Krinolinsaláta 55 Halleves
Sonkasaláta 56 Majonézes halsaláta
Burgonyás virslisaláta 57 Paradicsomos halsaláta
Szárnyashússaláta 57 Halsaláta fűszeres öntettel
Szárnyashússaláta Hideg rántott hal
más módon 58 Marinírozott ponty
Füstölthúskrém, kolbászkrém 59 Halas sajtsaláta
Májkrém 60 Szardíniakrém


Mi legyen a maradék sajttal? 79 Hagymás tört burgonya
Anikó sajtsaláta 79 Burgonyagánica
Göcseji sajtsaláta 80 Juhtúrós burgonya
Gyümölcsös sajtsaláta 81 Tésztából — tészta
Ementáli sajtsaláta 82 Tojásos galuska
Óvári sajtsaláta 82 Burgonyás galuska
Vegyes sajtsaláta 83 Juhtúrós galuska
Fűszeres sajtkrém 84 Kapros túrós galuska
Húsos-sajtos rizssaláta 85 Májas rakott metélt
Zöldségből — zöldség 87 Sonkás kocka
Franciasaláta 87 Makaróni vagy spagetti
Majonézes zöldségsaláta 88 csőben sütve
Rizses brokkoli (vagy kelvirág) 89 Húsos-zöldséges spagetti
Nyers zöldségsaláta 90 vagy makaróni
Vegyes rakott zöldségek 91 Tejfölös kocka
Tavaszi leves 92 Pozsonyi kocka
Variációk krumplira 93 Töltött metélt
Burgonyaropogós Szőlős metélt
(más néven burgonyakrokett) 93 A szikkadt péksütemények
Sonkás burgonyaropogós 94 Mákos (diós) guba
Sajtos sült burgonya 95 Máglyarakás


Mazsolás túrós rakott kalács
Mártások, betétek
Majonéz
Tartármártás
Besamel- (tej-) mártás
Pecsenyelé
Csipetke
Pirított zsemlekocka
Miből mit?


Tusor András

Tusor András  további könyvei

akár 30%
Hűségpont:
 
Hűségpont:
 
Kiadás éve: 2002
Antikvár könyv
1 400 Ft

Az Ön ajánlója

Még nincs vélemény a könyvről, legyen Ön az első aki véleményt ír róla...